Jump to content
GIGN Forum

KaktuSss...

Mirstīgais
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About KaktuSss...

  • Birthday 04/27/2005

Contact Methods

  • Website URL
    http://headshot.sytes.net
  • ICQ
    0

KaktuSss...'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. A mo6 vins nepareizo serveri monitoree!!! Varebut vispaar iz uzlikts tas plugins un nav uzlikts kaadu serveri monitoringot!
  2. Nuu jaa....tas niks HLTV Proxy ir orginaals!
  3. Serverim vajag krakotu swds.dll failu! Bet ir ari oficialie serveri...pa tiem nez!
  4. Man ari lidziga probleema... 1. Man liidz 06.11.2006 (vakar) serveriis gaaja baigi labi, bet sodien es iesledzu kompi...taalaak izeju no skype...tad iesledzu serveri...viss liidztam norm...bet kad es ieeju cs...taalaak serverii man ping 1000 un lagi taadi ka ekraans sastingst!!! (ekraans sastingst uz 20sek un tad viss aiziet ideaali) Taisiiju disc dfragmentation, parbaudiiju no virusiem, saaku nervozeet ...un ko man veel iesaakt??? PS. +veel nevienam citam nesaakas lagi...tikai man!
  5. Mo6 iznem aaraa to www folderi...parinstalee progu...un ieliec www folderi atpakal!!! 1 reiz man ari bija k-kas tamlidzigs, es taa ari izdariiju un saaka iet viss norm! Varbuut arii tas nebija taadeel ka parinstaleeju! Edited: Baac besii laukaa....kas tas par warning...(man jau dahuja*) a****** un iemesls meklee citigak...ko lai es mekleeju??? (prieks lo**** paskaidrosu kas ir forums: Forums-pemeram forums"problemas un risinajumi" tas domats ja kadam ir problema ...vins ieraksta problemu un citi vinam var paliidzeet...vaine? Nu un man gadiijaas problema kad es k-ko nevareju atrast...nu un es arii kaadam paprasiiju par savu probleemu...man kads atbildeeja un par to jaliek tas warning??? nu tas ir psc ja jau tagad vairs nevar forumaa ierakstiit probleemas!!! ZB (piemeram es negribu lai mani izmet no foruma deel daziem labiem warning kuriem nav saskataama jeega!!!)
  6. Thx ... PS. es biju jau meklejis PPS. thx atkal(tas nav spam)
  7. Spamers... Es neko neatradu...un ja tu esi redzeejis piemet linku!!!
  8. Kr4 motd.txt ir tas 6its kad tu ienaac serverii 1 kas tev paraadaas ir lapa kur rakstits viskautkas un zemaak poga OK tad veelaak var izveleties team... Es nemaaku rakstiit tos kodus diezko daudz ...taadeel kaads kurs maak rakstiit 6os kodus vareetu man uztaisiit taa lai ieiet kautkada websaitaa(piemeram lai ieietu uzreiz http://gign.lv )...un ielikt vinus sinii forumaa... To linku es gan jau maaceesu izlabot lai iet uz pareizo web... Paldies...
  9. 1.Ieliec so failu>C:\serveris\cstrike\addons\amxmodx\plugins 2.Konfiguree:plugins.ini pievieno saadu textu: amx_autorestart.amxx (faila nosaukums) kurs atrodas>C:\serveris\cstrike\addons\amxmodx\configs 3.Restartee serveri vai samaini mapi!!! Sito rakstiju pec editeesanaš- Sorry...es neredeeju ka real-men jau tev pat linku iedevis... Nu vismaz pamaaciiba kaa uzlikt pluginus!!! amx_autorestart.amxx
  10. Tev vaig manu skype niku? (Inmate#9-skype niks) PS. apstiprinaasu tikai to dzeku kuram vajadzeja palidzibu... PPS. Seit var noka4at skinus (themes)
  11. To ko es tev iedevu extrakte uz desktop... aizej uz C:\wamp\www\e107_themes... ieliec to exrakteeto folderi tur ieksaa... un tad spied seit taalaak "Admin Area" un ''Theme Manager'' taalak izvelies savu skinu un spied gan ''Set As Admin Theme" un ''Set As Syte Theme'' Un tas arii viss... PS. ja veel neparaadaas piespied Refresh pogu!!!
  12. Jaa paarinstalee cs....izdzees visas mapiites kuras bija saistiitas ar cs! Man bija taada probleema...es parinstaleju windows un viss norm!!! (parinstaleeju nejau tikai deel Cs, bet arii man bija daudz viirusi kurus izdzeest nevareeja!!!)
  13. Tax... Rakstu jo nekur neko nevareeju atrast! Kr4 kads vareetu iedot linku...pamaaciibu...atsleegvaardu google.lv Es gribeetu uztaisiit cs movie!!! Kr4 takaa ierakstiit demo no cs un tad biski paarveidot... Kaa to huinu var izdariit? Vieniigais ko es maaku: 1.Uztaisiit sev eest 2.Uztaisiit cs serveri 3.Uztaisiit web Un viss!!!
×
×
  • Create New...