Jump to content
GIGN Forum

Desolator

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Desolator's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. postaa?? nezinu, vai shaada iespeeja pastaav. labaak pameegini caur mircu iegruust shameejiem.. un cerams, ka tas ir uz GIGN, nevis kaada cita servera, kaa tas bija vienaa citaa postaa.
  2. Desolator

    FORUM

    Nu, piemeeram uz times.lv dod lapai liidzi forumu, var pieregot netaa piemeeram proboards.com or smth like that, bet vislabaakais, manupraat, ir phpbb. http://www.phpbb.com/ var visu uzzinaat. jaapiebilst gan, ka lapai, uz kuras liec, jaabuut ar php atbalstu, piem. times.lv neatbalsta . kaa uzinstaleet to, ir aprakstiits instalaacijas doc, ja vien maaki anglju valodu , nevajadzeetu buut probleemaam. gl
  3. Nu nezinu gan, kaa to vareetu izlabot, bet man fps ir vislaik 60.. Es gan arii iipashi nesuudzos. Pietam shii probleema jau tika apraxtiita senaak atpakalj.. man liekas macho bija saraxtiijis visaadas fiichas, ko dariit, lai uzlabotu fps. diez vai kaadam buus veeleeshanaas to visu "uzrakt" veelreiz.. starp citu peec v7 pacha un cd 4.14.0 tas nav mainiijies, t.i. - palicis 60.. taa kaa, manupraat, probza buutu mekleejama citur, nevis pachos.
  4. OK. thnx tiem, kas paliidzeeja. shkjiet, ka veersiishos pie aboho.. izskatiijaas tiiri labs +plus visas vajadziigaas fiichas.. nu bet sho topiku var lokot ciet..
  5. pameeginaaju eclub - varu teikt, ka kkas tur nav kaartiibaa.. it kaa 10 mb (http://www.eclub.lv/?eclub=home), bet ir viens liels BET. es pieregistreeju saitu tests.eclub.lv . eju caur ftp iebaudiit, kas un kaa. diivaini - ne loginu, ne paroli neprasa.. kkaada kljuuda? ..hmm nu nez. pameegjinu citus tur pieregotos saitus - izmet "koloriitu" lapu ar linkiem.. neko - meegjinu naakamo - tas pats! wtf? plagiaats? nemu veel vienu - ak ta beidzot kkas cits.. tiesa gan teksts, kas sastaav no viena vieniiga "; )". naakamais saits - atkal smailijs.. pameeginaaju veel dazhus - vai nu viens, vai otrs.. pameeginu ftp jebkuram no shiem saitiem - no problems - saturs gluzhi taads pats kaa man.. diivaini.. sho "savaadiibu" deelj es sho variantu atmetu.. varbuut kaadam ir ejoshs saits uz eclub.lv?? GOLFY_S - savaa zinjaa taisniiba tev ir.. nu iemeegjinaashu to aboho.. enivei, tas izskataas diezgan nereaali - no ads, 15 mb, free.. bet paldies - agraak es mekleeju aarzemees - taa arii nevienu bez reklaamaam neatradu.
  6. tnx.. tomeer deelj mazaas vietas tas buus mans galeejais variants. varbuut veel kaadam kaadas idejas?
  7. Baigi vajadzeetu atrast web hostinga vietu ar shaadiem noteikumiem: - jaabuut Latvijaa, lai tie, kam ir tikai LV nets, arii vareetu tikt klaat; - jaabuut ar php atbalstu (domaajams, lielaakaa dalja zin, kas tas ir, tamdeelj nav jeegas skaidrot, prieksh kam); - jaabuut par briivu, jo nesaskatu jeegu maksaat par vietu netaa; - jaabuut ~10 mb vietai Esmu jau izmekleejies googlee pietiekami, tur nihuja nav. Ja kaut kas ir, tad vecs, nederiigs. vieniigais jeedziigais, ko atradu, ir uz times.lv, tachu viniem nav php atbalsta . esmu atradis veel sho to, bet cik esmu redzeejis atsauksmes, tie biezhi karaas. vispaar labaak ir prasiit ,taa teikt, pieredzeejushiem cilvjiem, kas jau ir saskaarushies ar shaadaam lietaam. respektiivi, man vajadziigi juusu ieteikumi shajaa jautaajumaa, jo pienjemu, ka sheit ir arii kaads zinoshaaks par mani shinii jomaa ..
  8. Manupraat tieshaam lieliska ideja. zheel tikai, ka taa (vismaz taa shkjiet) ir apstaajusies.. palasiijos tajaas "diskusijaas" par sho lietu - izskataas, ka tur nekas jeedziigs taa arii nav uzrakstiits.. dazhas idejas jau paviideeja, bet sameeraa seklas.. es domaaju, ka nav iisti jeegas te prasiit, ko "tauta veelas" - pirmkaart te ir dazhi cilveeki, kas, kaa dazhbriid liekas, nesaprot, ko raksta, bet ja saprot, tad raksta stulbumus.. otrkaart juus (gignieshi) ta4u pashi izlemsiet, ko likt, ko nee. droshi liekat, ko gribat, taapat nekaa dranjkjiiga juus nevarat iemest. cik esmu redzeejis jums ar humoru viss kaartiibaa.. un arii to "ekskluziivo" iespeeju suutiit savus prikoliigos/smiekliigos textus/bildes/video jums, lai juus ieliktu, nav jeegas ieviest, jo diez vai jums buus laiks/veeleeshanaas skatiit tos sasuutiitos failus, lai zishkjirtu liekamos un atmetamos. + veel dazhu cilveeku "izsmalcinaataa" humora gaume.. jebkuraa gadiijumaa, izsakat savas domas par sho ideju.. vareetu jau naivi cereet, ka spams te neparaadiisies, bet nu..
  9. Laaabs NightMerry!! vismaz iereekt var..
  10. Pats gan neesmu lietojis bet ir taada Music Studio 2003.. it kaa varot tur mainiit visu, arii basus. btw - kazaa tieshaam ir piebaazta ar kakaam, tur ir tjip taa saucamaas "spiegprogrammas", kas suuta uz i-netu kautkaadu informaaciju. + veel tas, ka tas reaali iebremzee netu. tad jau labaak DC++ .. imho
  11. Hmm.. nu peec screenshotiem mape izskataas normaala. man gan tas veerteejums (10) likaas nereaals.. un veel - aprakstaa man neiepatikaas taada lieta kaa "Teamplay is almost impossible because the map is so small and intense.".. tas gan smird.. bet taa jau karte smuka, vareetu buut laba, kad cilveeku taa pamazaak.. uz gign gan taada lieta kaa cilveeku truukums gan nepastaav..
×
×
  • Create New...