Jump to content
GIGN Forum

aloha

Mirstīgais
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aloha

  1. buutu jau labi, ja Matrizam iedotu tAAAdu extru!!! Paga, bet luudzu nepaarprotiet mani, un naakamajaa dienaa nesāciet BANOT! Es cs.gign.lv speeleeju kopsh septembra(- +) un buutu Kolosaali, ja iedotu tiesiibas VISAM Dark_Angel klanam, bet tAAs ir TIKAI manas domas!!!!
  2. Un kaut wai liidz februaara beigaam, BET LUUDZU MAN TO IMUNITAATI WAJAG, LAI NORMAALI VAREETU PASPEELEET uz gign!!!!!! p.s. symbole SUX
  3. par cik dazam losiitim patiik mani regulaari nobandot no gign servera, taapeec man vajag IMUNITAATI PRET SYMBIOTE!!!! Taatad es esmu siiks pidars kam patiik raudaat un kuram NEPATIIK ka vinju bando. Man visa dziive sastaav tikai no ta ka ljaunie onkulji censhas mani nokjert kad eju uz skolu un paraut dupsiiti. Un redz tagad es droshi tiku majas( ar veiklam kustibam ko apguvu baleta pulcinjaa izvairijos no lielo gribiigo onkulju rokaam) nu tad es tiko tieku majas droshiiba un neskarts un ieeju gign serverii un mani nobando!!! ka juus justos mana vietaaa?? tachu padomajiet un apzhelojaties par manu dupsiiti un iedodiet imunitaati vinjam ar cienju ALOHA!
  4. BLAAVIENS nu wienkaarshi pasakiet kaa taa programma jaanokonfiguree UN ES APSOLU KA LIXSHOS MIERAA!!!!!!!
  5. es pa kriewiski NEKAD NEESMU SAPRATIS UN NEKAD ARII NESAPRATIISHU!
  6. nolaadeeju to valve hammer editor, kas ar to taalaak ir jaadara??? katru reizi izmet konfigureeshanas tabulu. NU nevar kaads uztaisiit iisu manuaalu par taa proga lietoshanu?
  7. Tad wareetu buut kaads cilveeks kurs worldcraftam uzraxtiis pamaaciibu??? kaut vai kaa shomeejais iisti ir jaanokonfiguree??? LUUDZU!!! ja uzraxtiisiet, tad maneejais kaadu laiku nearvienu NEDIRSIISIES(ja nu vieniigi biku ar wormu,jo shamais man ir PIEGRIEZIES)
  8. ar kaadaam programaam var taisiit mapus cs??? ar worldcraftu nemaaku.
  9. ar kaadu programu tu to mapu taisiiji ar worldcraft????
  10. VEEL MAN tiesiibas nevajag, bet kaa taadus jokus var nopelniit???
×
×
  • Create New...