Jump to content
GIGN Forum

spaTT-

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

spaTT-'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Man cs'a crosshair ir palicis vairs ne tads kaa bija! man vins ir size: small - cl_dynomicrosshair 0 - bet vienalga tad kad es sauju vins man taka butu uzlikts: cl_dynomicrosshair 1 ! Nu kipa sauju un crosshair paliek liels un ta gruti it ipasi pa gabalu nosaut bet agrak taa nebija... Ko dariit?
  2. Nax tu posto ? Ja nezini tad neraksti..
  3. Probleema taada, ka es sotdien gaaju ieksa cs'a iegaju viss kartiba, bet kad saku connekteties kadam serverim man uzreiz restartejas PC un taa visu laiku, bet vakar vel viss bija kartiba! Kapec taa? Plzz HELP !!! :?
  4. Tur kur es ar to tristuri ievelku to cik garu man vajag vel kautkas pec ievilksanas ir jauzspiez? vai tikai kad ievelku uzreiz jaliek seivoties?
  5. Tur kur es ar to tristuri ievelku to cik garu man vajag vel kautkas pec ievilksanas ir jauzspiez? vai tikai kad ievelku uzreiz jaliek seivoties?
  6. Es uz Sony Vegas 5.0 saku taisit movie, kad to pabeidzu saliku efektus u.t.t.! cik zinu talak jaiet lai sagalabatu: File --> Render As --> Custom | tur visu salieku: Qvality: Best u.t.t. pec tam seivoju: wmv formaataa! Seivosanas ir ilga..un seit sakas mana neskaidriba - Kad movie ir ieseivots es veru vala Windows Media Player un skatos movie bet man ieseivojas lidz 50% kad ir ieseivojies movie parejais ir tuksums, bet man tuksuma vieta saka seivoties movie pa jaunam un ieseivojas tikai sakums un paradijas error..pec tam es apgriezu visu tuksho -> seivoju ..vins kad ieseivojas veru atkal windows playeri un atkal tikai sakums ieseivojies! Kapec taa? Ko darit lai ieseivojas viss movie lidz galam? Plzz HELP!!!
  7. eziic pasaki skype nick! man kautkas vajadzigs da sry pa spam
  8. Plzz iedodat kads LINKU kur nokacat labu IRC botu..es jau izmeklejos arii google nevaru atrast plzz ceru, ka kads iedos linku kur nokacat kadu labu irc botu! (VIENALGA KAADU) Paldies!!
×
×
  • Create New...