Jump to content
GIGN Forum

EatMe

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

EatMe's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. tas nebija prieksh statsme un taa es jau sen esmu izdariijis. Kaads nezin var nonjemt statsme-am topu un ranku, lai to taisa kkas cits?
  2. nevar kaads buut tik labs un pievienot kaa attachmentu statsme, bet taads kuram viss gaaja perfekti? Jo nezinu kaa jums bet mulja taada kad vinju liek virsuu, plugins ini bija jaaraxta taa rindinja, ja nemaldos ....... statsme\dll\sm_cstrike_mm.dll vai kaut ka taa, bet lieta taada kataa faila tur nebija - sm_cstrike.... Es vinju paarsaucu un aizgaaja. Ja kaadam ir tad vareetu pilnu versiju luufdzu?
  3. statme patik taa fignja ka parada tipa Round 1 get ready + veel visaadas statikas katra raunda beigaas... mosh taadus pluginus var dabuut atsevishki?
  4. Tipa uzliku statsme, viss ok, paareejos statikus atsleedzu, bet kad skataas topu, tad vinjs visus fragus skata pie viena un taa pasha speeleetaaja. Ko ma ndariit, kaa to var labot? un veel, kaa var to statistiku notiiriit?
  5. Karoche uzliku amxmodx, amxx.cfg failaa csstats_rank 1 nomainiiju uz 0. Tad veel uzliku StatsMe. Viss tipa iet, bet kad paskataas /rank, paraadaas taads prikols- tipa ranks no top15 (liekas ka raada nepareizi) un veelviens ranks, bet nezinu kaads, it kaa tas no StatsMe (raadaas 1. no 2, taapat kaa,kad kaads mani atvaac, lejaa kreisajaa stuurii baltajiem burtiem, automaatiski). Vaardu sakot vinji mixeejas kopaa. Centos paskaidrot cik labi vareeju, ceru ka kads sapratiis un sniegs veertiigu padomu kaa uztaisiit lai straadaa top15 un rank pareizi!
  6. Ir iespeejams amx pluginus paarkonverteet uz amxx pluginiem?
  7. Kaads zin kur var dabuut amxmodx pluginus, protams par velti un labus?
  8. Un tev gaaja viss kaa vajag? es tak ar shito rxtiiju, bet nekaa... varbuut ir kaadi siikumi kas jaaieveero shito liekot virsuu? piemeeram cdeath....
  9. Karoche novilku no neta StatsMe 2.8.3, peec pamaaciibaam, kuras atradu, ieinstaleeju. Viss ok, tikai nestraadaa, kad raxtu speelee /statsme, raada Server has disabled this... aizmirsu taalaak ko, karoche serveris vinju izrubija. Man ir AmxModx. Esmu meleeji s daudzkur un visur, bet veltiigi, jo nesanaak. Kaut jur lasiiju ka vajag tipa tos standarta status atsleegt, lai var darboties utt. , nzinu. Kaads nervar saviem vaardiem pastaastiit, kaa iisti shitas jaainstalee, ka un kaadi faili jaanokonfiguree lai viss straadaatu!? Buushu ljoti pateiciigs!
×
×
  • Create New...