Jump to content
GIGN Forum

cortez

Mirstīgais
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Female

cortez's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. cortez

    Kura Pele?

    Ja kas tad ar MS 3.0 spēlē kādi 80% no pro. Pašam ir mx518 un nesūdzos, galvenais lai negļuko un ir ērta. Un tā MX revolution man liekas nav domāta lai svaidītu pa peles paliktni, bet gan priekš ne-geimeriem.
  2. cortez

    Kas Ir Labans?

    http://baltgames.lv/v2/video/watch/20644/
  3. Ar 0.01 redzēsi kur īstenībā ir modeļi un precīzi varēs trāpīt pa hitboxiem. (exinterp 0.1 ir taa aizkave. Taapeec ar 0.01 ir labaak speeleet (tikai LAN`aa,jo online diezgan švaki ies + veel PUBos + ar latvijas netu un latvijas serveriem). Spēlē default un būsi laimīgs.
  4. cortez

    Alias

    alias lame "xslap traffic 0;xslap traffix 0;xslap traffic 0"
  5. cortez

    Pa Cs.

    LOL! uzminiet, kas naakamareiz, kad es speeleeshu, visiem serverii dariisies? eee, tas jau nav nekas traks. Es visulaiku spēlēju ar crosshair "0". Varbūt Tu domāji, ka tas ir lai pazūd crosshair's? Nē, tas ir tikai awp zooma sarkanais krustiņš pa vidu. p.s. Lai būtu neredzams crosshair's jāliek cl_crosshair_color "0 0 0";cl_crosshair_translucent "1".
  6. cortez

    Pa Cs.

    cl_minmodels "1/0" Vai nu visi skini, vai 2 (1337,gign) cl_himodels "1/0" High quality models
  7. cortez

    Pa Cs.

    Lasi viņa parakstu. that's you!
  8. cortez

    Pa Cs.

    graphheight "300" net_graphpos "3" net_graph "3" Tad tas net_graph rādās kreisajā pusē, gandrīz augšā p.s. lol, būtu forši ja kāds no šejienes 90% arī pareizi tās komandas uzrakstītu, kuras tāpat jau visi zin. p.s.n2 lol, vēl debīlāku lietu kā bunnyhop skriptu man liekas nevar izdomāt. Galīgi nav vajadzīgs, jo bez skripta daudz tālāk var aizlekt un arī skaistāk. Vienīgais kas vajadzīgs ir bind "mwheeldown/up" "+jump" p.s. n3 http://server.counter-strike.net/server.php?cmd=cmdall - lūk visu komandu paskaidrojumi. Tur 40% ir no Half life, tāpēc nebrīnaties, ka kautkas neredzēts.
  9. Vispār man ir gan psiholoģija, gan filosofija. Filosofija bija jau 10. klasē, bet šogad klāt pielika arī psiholoģiju. Un Vācu valoda man ir 2. svešvaloda no 6. klases, bet Krievu valoda 3. svešvaloda no 10. klases. Tā ir humanitārā klase... Īstenībā nožēloju ka tur iestājos, jo vairāk māca literatūru, visādus teātrus u.t.t. ... Liekas ka tas man tāpat nenoderēs.
  10. hehe. Īstenībā nemaz nebiju domājis, ka kāds arī noticēs tādām atzīmēm (nu vispār nenoticēja jau arī). Īstenībā man vidējā 5
  11. 11. klase ir daudz vieglāka par 9., 10. ... It īpaši ar humanitāro novirzienu.
  12. Nepatīk - nelasi, dauni.
  13. Tu gribi teikt, ka mums te atzīmes nahaļavu liek un es esmu daunis?
  14. Madonas pilsētas 1. vidusskola
  15. cortez

    Gign.lv

    krājam postus, yo!
×
×
  • Create New...