Jump to content
GIGN Forum

LAPD

Mirstīgais
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Interests
    SERVERIS<br>---lapd.servecounterstrike.com---

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

LAPD's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Nu tad varbūt vari palīdzēt, ja zini, kas tur pa vainu!?
  2. Uz vistas ir doma uzlikt tikai tāpēc, lai vienmēr serveris būtu man līdz (nu šis vairāk tāds kā eksperiments, jo ir brīvāks laiks un gribas vnk pabakstīties) un varētu ierubīt tad kad netiku līdz xp serverim, ikdienas serveris man pašam iet caur xp! TO LANCOM, viss ok, bet varbūt vari pateikt, kas īsti jādara, kur iemest to failu, lai visu laiku, tas garais penteris nav jāraksta pašam!?
  3. Paldies, būs brīvāks brīdis pamēģināšu, došu ziņu, kas sanāca!
  4. Man tāds jautājums, vai kādam ir izdevies palaist serveri uz windows vista, man kkā galīgi neizdodas, kā palaižu tā izmet to superīgo send, dont send! Jā kādam tas ir izdevies tad varbūt varat kko ieteikt!? Vai ir tāda iespēja, ka serveris ir pa "vecu", jo taisīju viņu aptuveni pirms 4 gadiem? Taču uz windows XP viss darbojas zolīdi! Paldies jau iepriekš!
  5. Atceros, ka kaut kur bija tutoriālis kā taisīt mapes ar 3ds max, bet nu vairs nevaru atrast to lapu! Moš kāds, kur tas bija? Tur vēl vajadzēja novilkt pluginu priekš MAXa, neatceros arī kā viņu sauca! Vnk. sen neko neesmu taisījis, tagad labāk veidotu iekš 3ds max, jo hammer editors tagad galīgi dīvains liekās!
  6. Ārprāts! e107 ir pats vienkāršākais, kas var būt, tev te neviens neko priekšā neteiks, jo tur jau tā viss ir kā uz paplātes, kad man vajadzēja pats visu atradu un saliku kā vajag! mana lapa
  7. Tev pat nav jāizdzēš boti, vnk. vaina ir libist.gam failā, kurš tika aizvietots instalējot botus!
  8. Nē! Nesaprotu vecajam srverim arī sākumā bija tā fīča, bet kkā pazuda, tagad besij nevar normāli kapāt, jo traucē tas s**s, jo citreiz pasaka prikšā kur atrodas kāds spēlētājs!?
  9. Tas kā uzlikt to textu ir skiadrs jau. Mani vairāk interesē tā 1. problēma!
  10. Problēma tāda, ka arī pārliekot amx mod x nekas nemainās! Un amx_statscfgmenu esmu izmēģinājis uz off visus un arī nekas nemainās! amx_statscfgmenu - kura funkcija tieši ir jānoņem?!
  11. To tekstu pats uzrakstīju vnk. tā piemēram! P.S. Kā izlabot to pirmo vēl joprojām nevaru atrast!
  12. Lūdzu, apskatiet shito un ja varat pasakiet - 1. kā noņemt to fīču, kas rāda cik tu atņēmi kādam iešaujot vai kāds atņēma tev kad iešāva?! 2. (Kā/Kur/Vai kas jāraksta konsolē) lai tāds teksts parādītos, kad admins kko saka! Vnk. tik ilgi meklēju un nevaru atrast neko par šitām divām lietām!
  13. Tur tajā adresē ir rakstīts kā noforwardēt portus- tieši tas, kas tev ir vajadzīgs!!!!
×
×
  • Create New...