Jump to content
GIGN Forum

traktorists

Mirstīgais
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

traktorists's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Kr4 lieta taada. Es biju ielogojies kaa admins. Tad uzliku ka lapa ir tip offline. Uztaisiju refresh un mani izmeta araa no weba un vairs netieku atpakalj, jo raada ka Sorry, this website is momently closed, Please try again later. Ko lai izdara, lai tiktu atpakalj ieksaa????
  2. Vot par to task_scheduler. Kaa vinjaa var uzstaadtiit lai vins automatiski apdeito status?
  3. Man arii ir sitaa bijis. Es izeju araa no CS un ieeju atpakalj un viss ir ok (parasti), sitaa vienmeer ir mapee cs_aaa. Sitajaa mapee ir taads tizls efekts. Manliekas ka tas cs'am nevisai patiik un tapee kautkas ieklemee un paliek arii uz naakosajaam mapeem.
  4. Par pirksanu. Kaa jau mees labi zinam muusdienaas bez naudas nav iespeejams nekas. Iespeejams sis buutu veids kaa apmaksaat servera ikdienas reekjinus. Bet lai vai cik sola, vajadzeetu takaa veikt atlasi. Vai arii taadu lietu, kaa acc atnemsanu par noteikumu paarkaapsanu vai par kautkaadu citu vijebonu. Katraa zinjaa sii lieta ir gigniesu rokaas un lai vinji izlemj. Es tik meegjinu kautko ieteikt. Ceru ka mani nenosodiis kaa paareejos. I go with peace!
  5. Ja jau ir uztaisiita pilna pamaaciiba gan LV gan ENG, servera uztaisiisanai nevajadzeetu sagaadaat gruutiibas. Visus pluginus arii var dabuut vienaa adresee www.amxmodx.org Tur ir pastaastiits kaa katru pielikt. Tikai viena lieta. Tur vis ir english vai german. Vaig tikai biki padomaat, paeksperimenteet, un kautkas ir arii jaazin. Nevis kaa kautkas neiet uzreiz 4inksteet pec paliidziibas. IR JAADOMAAA!!!!! Kaa arii cilveeka labaakais draugs google.lv Karo4e turat rajonu
  6. Kraasa gadienaa nemainaas ar kautkadu scriptu vai pluginu pasaa CS. Un par taam daudzajaam asiniim. Tas laima arii bija kautkaads plugins, bet to nosaka serveris sljakstaas vai nee.
  7. Man taads 4ujs ka ar to psstats db kautkas nav labi. Jo ja raada ka teble don't exist tad taa arii ir. Karo4e paarinstalee psstatus un vajadzetu iet. AAA rodas ajutaajums. Kur tu taisi to adminu caurs CS? Par amxban diemzeel nevaru palidzeet.
  8. Es arii nefiga nesapratu. Kas vispar ir ssc? 4its?
  9. Tas tapees ka tev ieraksta nepilniigus logfailus. Vinjos nav mineets damage un hits un parejas huinjas kas vajadziigas. Karo4e psstatiem lidzi naaca failinji kas bija jaaiemet cs mapee. Vinji saucas: awards, clantags, logdata, weapons. Sitie failinji noraada csam kas jaaraksta iek$ logfailiem. Ja sitie tur nav tad tas arii ir iemesls kapeec neraada jo vienkaarsi db nesanjem datus ko likt hitboxaa.
  10. Varu paliidzeet cilveekiem kam neraada to psstats webaa. Ja jums ir kompim uzlikta rus vai kautkaada cita valoda nevis english, tad neraada, jo pssstatiem nav taadu fontu un php kodi konfliktee. Psstatu webs ir buuveets uz english. Tikai sitaa valoda nav taa pati ko raada lejaa stuurii karodzins. Sitaa ir jaamaina control panel/regional and language options. tam logam buus triis apakssadaljas ar nosaukumiem: Regional options, languages, advanced. Pie regional options samainam tikai 1majaa dropdown listaa uz english (united kingdom), otrais dropdown lists var palikt taads kaads ir. Tad apakssadaljaa advanced dropdown listaa uzliekam uz english (united kingdom). Un apply un ok. Noteikti prasiis restarteet PC. Taa arii daram. un tad visam vajadzeetu iet. Ja neiet tad rakstiet seit.
  11. Njaa serveris kaa verkjis ir labs. Tikai tev taads suudiigs interneta piesleegums. Un par to 10000rpm hdd. Vinjiem ir ljoti iis muuzs. Labaakajaa gadijumaa kaadi 3 gadi un viss. Un sitos neremontee. Tapeec nav jeegas no vinja. Taapat nav manaamu izmainju datora aatrdarbiibaa. Tas apmeeam tev ir lieki 90 ls (kaa kuraa veiciitii). Parmaksaajis neesi. Esi veicis labu pirkumu. Viss ko varu ieteikt ir nomainiit interenta piesleegumu.
  12. DuH afigenais prikols. Ja nefiga nejeedz tad nafigam lien tur kur neprasa!
  13. Norkizz es tik labi neprotu darboties ar php un hvz veel ar ko kas tur vajadziigs. Man pat nav nojausmas kaa tas daraams un kaada ir taa monitora uzbuuve.
  14. Man sitaada noraidosa attieksme saak apnikt. Kaapeec ir vajadziiga saada sadalja?! Parasti forumi domaati lai uzklausiitu citu domas. A seit visiem prjanikiem pie ....... ko domaa citi. Ja kaads kautko sakariigu uzraksta, tam uzreiz atbild ar kaadu uzbraucienu. Bailes zaudeet autoritaati. Protams nedriiks pieljaut ka saakas bezpridjels un ir posti kas tiesaam ir pilniigs bezsakars un sviests. Tikai nevajadzeetu lietot necenzeetus vaardus. Tomeer seit iegriezas arii jauni cilveeki kam nevajadzeetu maaciities rupjiibas. Es necensos jums maaciit dziivot, bet saku vienu beidziet apsaukaaties un visiem bus labs praats.
×
×
  • Create New...