Jump to content
GIGN Forum

Objekt

Mirstīgais
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Objekt

  • Birthday 04/09/1990

Profile Information

  • Interests
    BAsiic cs 1.6

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.freewebs.com/krixxx
  • ICQ
    0

Objekt's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. hmm.... cstrike/addons/configs/stats.ini! Bet man naw tur tadas stats.ini man vispar naw stati! ma nnau winx! Es nez kappe ta! plzzz palidziet!! atrisinat sho problemu!
  2. Piemeram:"Es tgd nokachaju amxmodx 1.70!" Nu talak es visu salieku pluginus,scripting! bet ir viena problema! Man nau statu progas! Es nevaru /top15,/rank...! Es nez bet ja kads zin tad plzz help! Vnk ma nanu stati!
  3. veciit tu esi gandriiz pie merka bet veel viens ? kura faili ir shis?
  4. 4ista lol ble nevar pateikt kur jalik cs 1.6 sprays :lolza
  5. kas jadara lai man ietu amxbans.. man tur uzmetas plzz check modules.ini kau kas tur jadara plzz psakiet
  6. kappeeec ka es kadu nobanoju vinsh tiek iekshaa serverii!!!! man ir amxmodx 1.71...hmmm daudzi ir tiekshi ka new versions glukjos!!!bet plzz pasakat kaapee taa!!
  7. nja paldies pars ho...bet man v ajadzeeja ka ienak serveri to tur rada tu esi ienacisa bla bla serveri un tad kad ok jaspiez!!!
  8. Sveiki,te atkal essss....... Bet jau taagd juus vissi varat iechekot cold.hopto.org serveri...cold.ueuo.com varat forumaa vai majaslapaa raxtiit ko serverim vaig utt. Un nakat iekshaaa serveriii!!!Atcerieties tie kuri savaaks more peoples tie dabuus aCC(protams ja par serveri zinaas daudzi players)es jums iesku reklamaat sho serveriii....Jo katram ir dota iespeja kau ko uzmeistarot kaut ko un par uzmeistaroto priecaties!!!!! Paldies par uzmaniibu!!!!!
  9. Es gribetu zinaat kur var noka4at welcomemsg.amx(sma)..Visis teiks www.amxmodx.org..njaa bet shajaa saitanawww diemzeel plzz pasakat kur avr nokachaat un kas jadara lai vinsh ietu!!!!
  10. ES gribu serveri LV valodaa kur kas ja4acha un kas man jadara!!
×
×
  • Create New...