Jump to content
GIGN Forum

Exclus1ve

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Exclus1ve's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki atkal! Gribu jautaat. Mana serveri stav timelimit - 30 minutes . ( server.cfg) eju serveri viss ok , rada ka tiesham 30 minutes . Labi, speleju , speleju , nu re paraadaas votemap . Ok izvelos mapi Sakas nakosha mape un vins auto liek timelimitu uz 2min Neziinu kapeec . PLZ HELP!
  2. A man vajag uzlikt to patchu tieshi pa virsu atseviskjam serverim vai pashai spelei? Un ja liekshu pavirsu serverim man nepazudis - modulji/configi/plugini?
  3. Sveiki! Problēma tāda , kad gribu savu serveri pielikt izveletajos (Favourites -> Add server) Tas nepievienojas, strada tikai caur connect ( console -> connect [host/ip] Es kkur esu dzirdējis ka shij problemai var palidzeet ''ServerBrowser.dll'' bet skatoties gogles kundzee , atradu tadu tikai CSS . Es butu ljoti pateciigs ja kaads pateiktu kaa jarisina shi problema Ieprieksh Paldies!
  4. Varbut es galigs bet ludzu pasakiet ar kadu programmu var veidot web lapas? http://nogravity.netgames.lv/news.php tjipa shitaa gribu Freewebs meesls ... mylivepage.ru labaks bet nav tas... Un ari trakeri gribetos uzveidot... bet nemaku plzz palidziet... ES ZINU ka te tagad paradisies visadi rakti : '' tads n0oBs'' vai '' vo loxs '' vai ari ''tada dibila''... bet ists dzeks atbildes un palidzes... a visi kas saka vo loxs ti tadi pashi ari ir un novelu vinjiem raknjaties pa saviem sudiem pashiem!!! kad jums bus vajadziga palidzibas - jums neviens nepalidzess atceraties : jums neviens nepalidzess!!!
  5. Sveiki gignieshi! Man ir tadi dazhi jautajumi! buushu pateicigs ja palidzeesiet! : 1. Vai domens piem. cs.exclus1ve.lv - ir paar tadu jamaksaa? 2. (stulbs jaut.bet vajag:) - kur dabut botus? 3. Kur6 var man pateikt kadu saiti kur var taisit web lapu iznjemot freeweb uun narodd? thx all
  6. nav tur nekadas infas.. un man tada pati problemaa.. a tolkam ta neviens palidzeet nevar... bet izteelo gudros....tas besi!!
  7. a kur jaliek amxx fails? es ieliku plugins mapee plugins.ini - ierakstiju beigas ultimate_sound.amxx a kad eju console raksta invalid plugin kas zin kas tas taads?
  8. Kad es eju savaa serveri... - raksta Valve redita... restri... kaut kas tamlidzigs... kas pa problemu help plz!
  9. Es kad eju CS spele rakstu savu adressi... un paradas mans servaks ar nosaukumu - Counter-Strike 1.6 server... - bet es gribu nomainiit kaa var to izdarit???man ir hlds console valjaaa- tas nozime ka servaks iet... bet ka var nomainit nosaukumu!!! plzz help - kur6 palidzees dabus adm tiesibas mana servaka...
×
×
  • Create New...