Jump to content
GIGN Forum

WILD // Mini

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

WILD // Mini's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Man kompis 1.7 celerons 256 rams 64 mb video ge force mx 400 un nets pronets pa 12ls un man pings visulaiku ir no 7 lidz 22 !!
  2. Vo vo pats nezni ka taisit prasi un es tev pasaku ja nroamli uztaisa caur dedictaed tad nelec ara key erori utt.. !!! Beidz dirst... un taisi..serveri..
  3. Paldies viskartiba...liels paldies...
  4. Manual ir bet es nesaprotu kur kas jaspeiz kjipa lai uzliktu ka lai atljauj kjipa citiem atljaut konekteeties pie ta otra kompja .... es nezinu..
  5. labdien tatad mes beidzot sakam laist musu serveri uz atseviska kompja un tadad mes nopirkam r00teri D-Link DI-604 un tagad sakas taspac kas wisiem kad noperk r0oteri tas janokonfiguree... Un es to nemaku vai jus ludzu nevarat man palidzet nokonfiguret ro0teri D-Link DI-604 man lielakas problemas ir ar porta izvelI (( jau ieprieks paldies internets iet dc++ iet skype iet bittorent iet bet newiens newar piekonektet
  6. Nu oanjem bilditi uztaisi kada izmera vajag tad vinju partaisi par wad failu tad uzliec vinjam nosaukumu tempdecal.wad un iemet cstrike mapiitee un viss un puut laimiigs uz sienam savu bilditii vai logo vai kas tev tur ir bet es saku nedrixt buut parak maza un parak liela un pimerm ja ir bildiite maza logo.jpg tad rename uz tempdecal.wad un tad tas fails pareveidosies istaja formata un iemet cstrike mape un tev piedavas parseivot pari jau esosham tempdecal un droshi spied yes !! Un Tev bus Logo
  7. Es nokachaju pluginus man tur ir sma fials amx fails un readme es visu salikeu kur vajadzetu but pievineoju plugins.ini rindinju kadu vajag bet uz servera ta plugina ka nav taa nav...kads varetu but risinajums shai problemai !! 2. Kaa var uzlikt uz servera mp3 ?? Ljoti luudzu palidziet..es bushu ljoti pateiciigs..
  8. Ja dedicated uztaisi norm tad nelec ara tas errors...!!!!
  9. Es nokachaju pluginus man tur ir sma fials amx fails un readme es visu salikeu kur vajadzetu but pievineoju plugins.ini rindinju kadu vajag bet uz servera ta plugina ka nav taa nav...kads varetu but risinajums shai problemai !! 2. Kaa var uzlikt uz servera mp3 ?? Ljoti luudzu palidziet..es bushu ljoti pateiciigs..
  10. Sorry ka es lamajos Aa un shiten vaitad foruma nosaukums nav SPAMS ?? Hmzz tapec es arii ieliku lai konekteja wild.sytes.net !! Piedodiet ja nedrixteja bet nu jaa..
  11. Bljed es vakar kopideja nespeleju jo man tas serveris nepatiik un kads noteitki speleja ar manu nika ienistu tos kuri a[zianti to dara...stulbenjio.... wild.sytes.net
  12. Naziic es neteivcu pa tevim ka tu stulbs...es pa Ghost!!Sorry sajauci..
  13. Hmzz tu laikam esi bik stulbs bet tas jau nekas...aa un lapa buus 5dien!! Nakosh kas shini nedelja bus nujaunnedelj...un ja kas tad es ne4itoju! Bet ja jums ir aizdomas taksh raxtitiet demkas un sutitie uz [email protected] un nakat iekshaa wild.sytes.net no lags and strada visu dieankti..
  14. SHis servreis taagd stav uz ljoti laba servera vnk uz atsevikshkja kompja !! lagi ir 0 tiesham nav lagu un serveris strada visu cauru dienakti!!! Taak ljoti forsi tagad ir lagu nav un straad visudieankti luduz esiet gaiditi connect cs 1.6 wild.sytes.net no war3. un irc.lv #wild.tm
×
×
  • Create New...