Jump to content
GIGN Forum

Lieniite*

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Lieniite*'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Nu nevajag jau būt Tik Rupjam ja? Neviens nav dzimis ar zināšanam. varu derēt pats sākumā biji vēl lielāks bots nekā es pa šo visu, takā nav janoniecina un jakritizē cilvēki ka tu zini vairak! Priecājies ka zini un dzīvo tālāk. Nēsmu jau tāds kurš pie pc pavada 24/7 lai uzinātu kā uzrakstītit jaunu bļa Js skriptiņu. Tik rupji cik tu tik es!
  2. Sveiki. Mani r tāda problēma. Ka sadaļā serveri. Esmu Ielicis savus serverus DarkHorse. Un Viņiem servera IP rāda kaukādus mistiskus un nepareizas. Lūdzū varētu kāds palīdzēt?
  3. Pa telefonu šaubos ka dabūsi tādu jaunu pa 50 Ja nu vienīgi vari mēģināt Nokia Lumia 520, Bet nu cik zinām viņas ir ****** . Hm Pa ps4 nedaudz. Nu nez Esmu UK. Skatījos Lombī. Nu Exc. Ir tads veikals kur ir tikai spēles un Tmldz telefonu Pc konsules. Ps4 maksā 500 Poundi. Un Ps4 spēles ir diezgan daudz iznākušās, un ito nevajag jau obligāgti tās Ps4 spēles visas, cik noprotu arī ps3 spēles var Takā domāju ar spēlēm nebūs problēmas.
  4. Ir Atvēries Jauns Projekts. DarkHorse Serveri ir diezgan labi. Pagaidām ir Dr Un DD2, Drīzumā tiks pievienot vēl daži ========================================= Mūsu Mājas lapa http://www.darkhorse.lv ========================================= Mūsu serveri : =============================== DD2.DARKHORSE.LV DR.DARKHORSE.LV =============================== Pievienojies Jau tagat Paldies Par uzmanību
×
×
  • Create New...