Jump to content
GIGN Forum

Smailijs

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Smailijs's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

-15

Reputation

  1. Eu, nu davaj. Neviens nevar palīdzēt?
  2. Kāds var lūdzu palīdzēt dabūt tos 99fps?
  3. Jā, mātesplate ir mainīta, bet nekas cits. Anyway, varat pateikt vai vispār ir iespējams tos 99fps dabūt? p.s. Es sempronu sapi*u, tāpēc nācās mainīt. p.s.s. OS es pats pārinstalēju. Nu proti, pārinstalēju vnk windowsu.
  4. Es saku, man tikai procesors mainīts ir. Viss tas pats vecais. Kad bija vecais procis, tad man cs perfekti gāja ar to pašu internetu, kas tagad ir. Varbūt pc arī ir pārbāzts, bet pirms mēneša, kad pārinstalēju windows un novilku cs, man bija tas pats kas tagad.
  5. Labdien. Īsti nezināju kur šo topiku taisīt, tāpēc uztaisīju te... Kr4 agrāk, kad man bija vecais procesors AMD Sempron 3000+ 1.81ghz, man cs gāja perfekti ar 99-100 fps visulaiku, bet tagad man ielika Intel® Celeron® CPU2.40ghz, un man cs iet ar lagiem, jo fps visulaiku ir 30-50. Esmu izmēģinājis visādas metodes... (cfg utt.) Gribētu dzirdēt jūsu domas. Ko man darīt, lai būtu 99-100fps? Vsync man ir izslēgts, bet cik lasīju vienā topika, tad worm teica, ka tas neesot pie vainas, bet vajag sataisīt visu ar ReForce, bet nemāku ar to rīkoties. :? p.s. Man videokarte ir ATI Radeon HD2400 PRO 256mb un Rams 1GB.
×
×
  • Create New...