Jump to content
GIGN Forum

naavi_urlaam

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About naavi_urlaam

  • Birthday 06/21/1992

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Interests
    Iegriezieties ---> www.teamlatvia.times.lv <br>varat mēģināt tikt klanā, pieteikt mums CW un daudz dažādas lietas, takā ieejat un iečekojat!

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.teamlatvia.times.lv
  • ICQ
    0

naavi_urlaam's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Nezinu vai šāds topiks ir bijis... vismaz rakājotos neesmu uzgājis... Sorry jau iepriekš ja saspamošos... Man vajadzētu info pa HLbooster... No googles tantes uzzināju, ka tas samazina serverim lagus... Kā tas darbojās un kādas atsauksmes? Ir vērts likt uz servera?
  2. Varētu plz mazliet apstāstīt Latviski kā lai uzliek to C-D....? apmēram sapratu, betb dažas lietas tomēr ir neskaidras..
  3. Hops tu esi dievs, paldies, paldies, paldies... es tevi reāli respect! Viss bija pareizi, es tajā plugins.ini ieraxtīju takā tu teici un aizgāja!!! Lai dievs tevi svētī!
  4. Protams, ka ir... Neesmu jau idiots! ............ Āāā, strapcitu pie vainas bija tas, ka man tā mape bija nevis "dlls" bet "dll" tas bija pie vainas! Tagad ir cita problēma... amxx negrib palaisties... PSC... Man nervi beikti... es 2as nedēļas cs vispār neesmu spēlējis, tikai taisu serveri... Naktīs rādās murgi ar metamod un amxx nosaukumiem... PSC... Kāds moška var pa 100% strādājošu serveri diskā iecept, kurā visi amxx strādā un metamod... Būtu pat gatavs samaksāt... es vienkārši jūdzos nost...
  5. Tas tika darīts ļoti daudz reizes... tāpēc man arī izmisums... Varbūt gvelžu galīgas muļķības, bet tas metamod.dll fails pirms ielieku viņu tajā dll mapē izskatās savādāk, kad ielieku tad ķipa mainās visi tie hlami viņā... cerams, ka sapratāt ko domāju...
  6. PLZ palīdzat!!! Es nez.... Es esmu izmisumā... host_error:couldn't get DLL API from.\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! Kā lai to izlabo???
  7. Nu es nezinu kādi parametri tur vajadzīgi un visas tās lietas... Moška kāds no GIGN servera īpašniekiem varētu pakonsultēt...? Sajēgas man nav nekādas no tā...
  8. Nu laikam galīgi neprecīzi izteicu domas... Karoč man uz kompja ir mans servers... es vēlētos to uzbāst uz hosta, lai tas 24h strādā... Kur to varētu izdarīt un cik tas maksā...? Plz apgaismojiet man prātu!
  9. Kur varētu uzbāst serveri 24h dienaktī... esmu gatavs maksāt...
×
×
  • Create New...