Jump to content
GIGN Forum

BobijS

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

BobijS's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Es serverī ieliku šo pluginu http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=152034&highlight=Quake+sounds un tos sound convertēju no wav uz mp3 sametu sound mapē un nomainīju quakessound.ini ari uz mp3. Eju serveri visus sound nolādēja, nošauju pirmo fragu parādās firstblood, bet neskan nomainīju sound atpakal uz wav skan wtf?
  2. Labdien! 1. Man ir neliela problēma sakarā ar war3, es nevaru atrast kur var nomainīt ultimate levelu, man ir 16 lvl uz war3 un ultimate ir no 6 lvl gribu no 10 lvl 2. Nezinu kas ir noticis, bet kad nopērc war3 kadu itemu(boots, claws, mask utt.) nerāda ka tas ir nopirkts
  3. A kur var atrast skaņas kartes uzstādījumus? Ja nav grūti uzaicini skype minkaka
  4. Man atkal radusies problēma . Tatad es nopirku jaunas tumbiņas logitech x_530 5.1 pirmajā dienā tā īsti nesapratu, bet nākamajā dienā saklausīju ka viņas nedaudz čarkst, domāju iedeva brāķi tad izmēģināju uz portatīvā viss cikiniekā, kā pieslēdzu pie sava tā atkal, ne tā ka visu laiku bet pa laikam, kas par problēmu?
  5. Datoram, nav vaina jauns nopirkts ja css iet uz hight ... un man draugs salaboja vienk iegaja video datora uzstādījumos tur šo to pamainīja, samazināja Paldies ka palīdzējāt
  6. Sveiki, ma tāda problēma cs gāja uz 100 fps, tad draugs iedeva steam akount visu izdariju kas vajadzigs, paspeleju vel css iegāju cs un fps ap 60-70 kas par prikolu?
  7. BobijS

    Psp

    Varbūt jūs zinat kur var lēti un labus psp dabūt?
  8. BobijS

    Psp

    Tik tiešām neviens nezina?
  9. BobijS

    Psp

    Vai uz psp clon iet tās pašas spēles kas uz parastā psp? Vai viņam nevar savas lādēt?
  10. Sveicināti es vēlējos uzzināt kā var, piemēram, es sound recorder kaut ko ierunāju un gribu kādus efektus balsij lai nebūtu tikai tā mana nesmukā balss bet pārveidot smuki?
  11. Ne tas nav tas GameMenu.res tur tik New Game Find server Otions Quit A man vajag iztulkot tas ka tiesi ir Find server(ja atver vinju)
  12. Labdien! es te izdomāju iztulkot cs lat valodā,bet nevaru atrast kur jātulko to kas atrodas Find Server sasaļā, pārējais daudz maz ir bet sito nu nekā nevaru atrast
  13. Nevaru atrast tikai cs for linux...
  14. Es vēlējos paprasīt kā var uztaisīt no windowsa uz linux cs.16 serveri. Man ir wondows7, bet es gribu draugam iedot lai hosto manu serveri, bet viņš saka ka neder windows faili vajag linux failus, kā to lai dabū?
×
×
  • Create New...