Jump to content
GIGN Forum

Leo^

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Leo^'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Mosh kads var paskaidrot kas varetu but shis un ka vinju noverst! cik saprotu man ir jaiesledz tas acitevX? rekur bildite - http://www.bildites.lv/images/hjkwn1atezk98ism1ry.jpg HELP!
  2. Bljaa! a vot tur visi ir umnjiki un neviuens nevar neko pateikt! tadelk ari vershos sheit kad te varbut kads cits ir saskaries ar ko shadu un var padalities informacija!
  3. pLIZZ HELP NU COMON kadelj es nevaru ;( sory par spam bet nezinu kur lai griezos pec info
  4. Sveiki! tatad megjinu ieiet serveri bet nevaru kautkgan pirms dienas varejU! un nekad nau bijushas ieprieksh shadas problemas. Citi tagad mierigi spele bet es nevaru! Esmu megjinajis parinstalet Counter-strike bet rezulktata nekada! sheit bildite! - http://www.bildites.lv/images/t59nb9rdwnebykvcn9en.bmp HELP Es tiesham nezinu kas par lietu! Paldies visiem kas palidzes!
  5. Es sutiju bet vinsh Ignore ;(
  6. Tatad Sveika gign komuna tauta! Man ir problema bet neviens neatbild un nepalidz. Mums te tada neliela ķibele. Velejamies izlikst savus serveri jūsu serveru sarakstā. Bet kad velamies pievienot serveri mes nevaram! ;( Tatad rada kad serveris neatrodas Latvija! Bet host ir irijā. (Laikam) ieprieks par to nezinajma! Velejos jautat vai ir iespeja ielikt serveri tomer pie serveru saraksta? Jo esam noslegushi ligumu un naudinja iet A un ja ja galigi nevar mosh varm sarunat par ziedojumu giginam kautkaa ta! serveri war3.blast.lv dd.blast.lv web www.blast.lv (nedomaju ka tas ir spams) HELP
  7. Un ja servers stāv uz hostinga un nav ta compiled.exe ko tad darīt?
×
×
  • Create New...