Jump to content
GIGN Forum

Anon

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Anon

  • Birthday 12/29/1990

Profile Information

  • Location
    United Kingdom
  • Gender
    Male

Contact Methods

Anon's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Mhm, izproveju pec varda "prevmap" un atradu pluginu kas parada pedejas piecas kartes, bet ir velviena ficha! Kads zin ka nonemt lai cata neparadas texts ko uzrakstu lai redzetu vinu? #include <amxmodx> #define MAX_MAPS 5 new g_MapNames[MAX_MAPS][34] public plugin_init() { register_plugin("last played maps", "0.2", "ConnorMcLeod") register_clcmd("amx_lastmaps", "lastmapsCmd") register_clcmd("say /lastmaps", "lastmapsSayCmd") } public plugin_cfg() { new szLastMapsFile[64] get_localinfo("amxx_configsdir", szLastMapsFile, 63) format(szLastMapsFile, 63, "%s/lastmaps.txt", szLastMapsFile) new File = fopen(szLastMapsFile, "rt") new i new Temp[34] if(File) { for(i=0; i<MAX_MAPS; i++) { if(!feof(File)) { fgets(File, Temp, 33) replace(Temp, 33, "^n", "") formatex(g_MapNames, 33, Temp) } } fclose(File) } delete_file(szLastMapsFile) new CurrentMap[34] get_mapname(CurrentMap, 33) File = fopen(szLastMapsFile, "wt") if(File) { formatex(Temp, 33, "%s^n", CurrentMap) fputs(File, Temp) for(i=0; i<MAX_MAPS-1; i++) { CurrentMap = g_MapNames if(!CurrentMap[0]) break formatex(Temp, 33, "%s^n", CurrentMap) fputs(File, Temp) } fclose(File) } } public lastmapsCmd(id) { new LastMaps[256], n n += formatex(LastMaps[n], 255-n, "Previous maps :") for(new i; i<MAX_MAPS; i++) { if(!g_MapNames[0]) break n += formatex(LastMaps[n], 255-n, "^n%s", g_MapNames) } client_print(id, print_console, LastMaps) return PLUGIN_HANDLED } public lastmapsSayCmd(id) { new LastMaps[192], n n += formatex(LastMaps[n], 191-n, "Previous maps :") for(new i; i<MAX_MAPS; i++) { if(!g_MapNames[0]) { n += formatex(LastMaps[n-1], 191-n+1, ".") break } n += formatex(LastMaps[n], 191-n, " %s%s", g_MapNames, i+1 == MAX_MAPS ? "." : ",") } client_print(id, print_chat, LastMaps) return PLUGIN_CONTINUE }
  2. Sveiciens, Ta tad, esmu seit izstaigajis keustu skersam pa forumu, bet nevaru nekadu info atrast par vienu pluginu! Ari mekletaja rakstiju, vina nav! Kas tas par pluginu ko mekleju? Mhmmmm , labakasi ka nezinu ka vinu sauc, bet toties zinu ko vinjs dara! Sis plugins speles laikai ik pa kadam 10 minutem parada chata speletas kartes Piemers: Speletas Kartes: de_dust2, de_cpl_mill, de_aztec, cs_office Un dienas jautajums ir, vai jus chali nezinat kur vinu var atrast? Un ja zinat, vie jums ir .sma fails? Jau iepieks paldies!
  3. Mhm, ja izmatoji amxmodx majas lapas pluginu veidotaju, tad tas ir 100% ka tev visu laiku metis ara error par toka navar nolasiit "38 liniju" bla bla bla. Ja taisiji pluginu uz sava PC, tad iesaku novilkt jaunako CSDM versiju, uztaisiit kopiju.. STOP! Te buss isa instrukcija ka noformatet .sma falius uz .amxx pasrocigi uz jusu PC. 01. Dodamies uz amxmodx.org un novelkam AMX Mod X Full Installer. 02. Uzinstelejam uz sava PC. 03. Palaizam Amxmodx 04. Bus jaizvelas starp serveriem kur istelet amxmodx pluginu, izvelamies pedejo! 05. Istelejam uz jusu darbvirsmas. Isntalacija pabeigta! .. Tagad atpakal pie .sma uz .amxx, .sma failu iemet ieks scripting un par cik tev bija errors, tad iemet visu kas saistits ar CSDM ieks addons foldera, tad atveram failu compile kas atrodas ieks scripting un tad vinjs visus .sma failus automatiski uztaisis par .amxx failiem, lai atrastu tevis edito csdm_main.sma kas jau bus csdm_main.amxx, vinjs atradisies ieks plusgins foldera! Pricipa veiksmigi uztaisits plugins! Par krasam, meiginaju atras info weba, neko neatradu! Pacentisos citigak, ja atradisu aizustisu info tev foruma PM! Iespejams, ka kads so nesapratis! Tad te bus kur var noilkt puginu veidotaju! Lejupieladet. Mirror 1 Veiksmi!
  4. Sveicinati. Iespejam esmu ierakstijis nepareizeja vieta, bet nu. Esmu ieverojis ka cilveki ir meklejusi veidu ka aivakt no CSDM plugina So reklamu: [CSDM] This server is running CSDM 2.1.2 [CSDM] Visit http://www.bailo Tatad, par cik man pasam ir CSDM serveris, ari ar so problemu sastapos, man personigi riebas katru reizi ejo serveri man izlec ara lieks spams, anyways, esmu biku majas pastradajis un salasijis nepieciesamo informaciju. Prieks jums esmu atnesis amxx pluginu prieks CSDM, ieks vina nekas nav mainits iznemot to ka neparadas ta reklama! Lejupieladet: Mirror 1 Ceru ka kadam noderes! Informacija par to ka var aizvekt reklamu! Pienemu ka tur ara ir kads kas doma ka so pluginu esmu piebazis ar kaut kadiem s***, tapec paradisu ka var aizvakt to reklamu, ja velaties to darit pasa spekiem! Tatad pirmais kas jadara ir jatrod CSDM scripting mapi, ieks vinas ir jabut failam ar nosaukumu "csdm_main.sma". Atveram vinu ar Notepad vai Notepat++ tam nav nozimes ko izmatojat, gavenais vinu atvert ar text edit programu! Kad esam atverusi, izmatojam taustinu kombinaciju "CTRL+F" raktams mazaja ailite "("CSDM failed to load.")" Kad esam vinu atradusi izmatojam so kodu: public csdm_Init(const version[]) { if (version[0] == 0) { set_fail_state("CSDM failed to load.") return } csdm_set_intromsg(0) } Tad azvietojam veco ar musu jauno kodu, un galu iznakuma rklama ir aizvakta! Apsveicu esat kaut ko jaunu iemacijusies! Protams, ar pliku .sma failu jums nepietiks, jums ir jaizveido plugins no vina! Bet nu to gan man nav apnemibas stastit! Ceru ka noderes!
×
×
  • Create New...