Jump to content
GIGN Forum

Shura

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shura

  1. Atvēries jauns projekts, kuram nepieciešami jauni spēki, admini, moderātori, skripteri, kodētāji un citi labi cilvēki, kas saprot kaut ko un ir spējīgi palīdzēt. Mūsu websaits - http://swat.lv/ Mūsu serveri : * dd2.swat.lv - DD2 Land * bb.swat.lv - BaseBuilder ( Ar labiem pluginiem + Labs shops uz fragiem ) * war3.swat.lv - War3FT + 22 Levels. Drīzumā Mūsu serveri : * gg.swat.lv - Gungame * zm.swat.lv - Zpmbie Land * surf.swat.lv - Surf Nāc pievienojies un izbaudi ko mēs piedāvājam tev. Drīzumā tiks palaist vēl 3 serveri. Ar laiku tiks papildināts gan forums, gan weblapa, jo viss tiek kodēts. Paldies!
  2. Vajadzīgs ielūgums uz gign, lai varētu nolādēt CS, kurš var nosūtīt uz manu e-pastu ielugumu, tad no sūtat, [email protected]
  3. Lieta tāda ka man neiet Cs. Vakar vakarā es tīriju kompi un iztīriju visu C,D - disku. Un nākošajā dienā instalēju pa jaunu Cs un pēkšņi uzmet to sūdu, kas rādīts bildē pa vidu. Kas tur trūks ? PC vai Cs'am ? Lādēju pick,kso cs, ielādējot uzmet to pašu, iepriekš biju nolādējis Cs (Kas bija francu valoda), bet viņš gāja, iesakiet ko darīt!!
×
×
  • Create New...