Jump to content
GIGN Forum

Shura

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Shura's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Atvēries jauns projekts, kuram nepieciešami jauni spēki, admini, moderātori, skripteri, kodētāji un citi labi cilvēki, kas saprot kaut ko un ir spējīgi palīdzēt. Mūsu websaits - http://swat.lv/ Mūsu serveri : * dd2.swat.lv - DD2 Land * bb.swat.lv - BaseBuilder ( Ar labiem pluginiem + Labs shops uz fragiem ) * war3.swat.lv - War3FT + 22 Levels. Drīzumā Mūsu serveri : * gg.swat.lv - Gungame * zm.swat.lv - Zpmbie Land * surf.swat.lv - Surf Nāc pievienojies un izbaudi ko mēs piedāvājam tev. Drīzumā tiks palaist vēl 3 serveri. Ar laiku tiks papildināts gan forums, gan weblapa, jo viss tiek kodēts. Paldies!
  2. Vajadzīgs ielūgums uz gign, lai varētu nolādēt CS, kurš var nosūtīt uz manu e-pastu ielugumu, tad no sūtat, [email protected]
  3. Lieta tāda ka man neiet Cs. Vakar vakarā es tīriju kompi un iztīriju visu C,D - disku. Un nākošajā dienā instalēju pa jaunu Cs un pēkšņi uzmet to sūdu, kas rādīts bildē pa vidu. Kas tur trūks ? PC vai Cs'am ? Lādēju pick,kso cs, ielādējot uzmet to pašu, iepriekš biju nolādējis Cs (Kas bija francu valoda), bet viņš gāja, iesakiet ko darīt!!
×
×
  • Create New...