Jump to content
GIGN Forum

ForGoTTeN-

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

ForGoTTeN-'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Njaa muviks nesanaaks, jo pamaz pieraadiijumu par katru chiteri .. !! ir Chiteri 100% .. noir kurs tikai caur sienaam Shauj , pashauda pashauda un tieshi enemy virsu merkjis un uzshauj !! / Bija vairaaki taadi gadijumi , bet tomer pamaz.. !! lai tur muviku uztaisit vajag vairaak laika.. !! Noka4aajiet pedejo nuke un paskataties !! redzams ka ~5 speletaaji lieto chitus, !! un ipashi paveerojiet Cotton un Noir !!!
  2. Nu es aatri ar Fraps... uztaisishu siku muviku , Jo nevisiem var redzeet Wh .. !!
  3. Hmz.. es nezinu ... Taapat kaa Demo .. laikam
  4. man varbuut muviku uztaisit ?? par GiGN Chiteriem ??? Es tagad jau 3 WH redzu !!
  5. redboot.. Pareizie Vaardi, bet es nezinu , GiGna ir liels Daudzums ar PRO speletajiem , Kuriem Tie Chiteri anusu laiza, .. Ir Videji labi speletaji kuri jau gandriz kaa pRO takaa speelee, bet vinjiem ir - delj chiteriem , (piem .) Es eju nepaspeeju ieraudzit jau HS... Jaa es zinu DOLE ssc nevajadzeeja Buut, Jo shamiem PC Suu.igs .. !!! GiGnaa tieshi vajag SSC ... Videji LABI speletaji pret PRo .. Tad tie Videji Labie Speletaji satrenesies un ar buus pro ... Bet tagad ir taa.. Videji labie speletaji ws Chiters ws PRo .. !! ...... SSC ir LABS anticheats.. ! pat loti labs, labi vinjam ir HACKS bet ne visi to zin , es pat nezinu , (tur + veel jasaliek Mistiskas Konfigurtaacijas ! :/ par CD nav shaubu ,, jebkura serveri pa 5-8 Chiteriem seezh, tikai lielaako dalju nevar pamaniit.. :/// !!
  6. whitesnake... Tu baidies ka tu ar chitiem nevareesi speeleet ???? (es nezinu vai tu esi chiteris vai nee.) bet tieshaam .. Es gribu lai ir SSC un nebus chiteru a tie kas ANTI tiem poh jo vinjiem ar labaak ar chitiem speeleet !!! Taa nav ??? Uz jautaajumu var neatbildeet , jo 100% zinu ka atbildees" OO nee es ne4itoju" Tikai kaukaa te zin HS viena peec otra, un Uz sienaam skataas taka butu pats to sienu ceelis .. :// !!
  7. + jus varat redzeet kaadus Screenshotus uznjem SSC par chiteriem !! -=|GO|=-
  8. Cold pareizi teikts.. BET jaunaja SSC 3,0019 var ari ar CD speeleet .. ! Un Banus Auomatiski liek par CD-Hack, CD-D , CD-Death , utt. . Bet var dabut valja to ka nemeklee tos Hakus, BET toties WH var atrast !! SSC Anti-Cheat maz serv lieto , jo nav veel tik plashi izplatiits ! ...
  9. worm, bet ja adminu nav Online ??? Tad buus problemaatiski .. Piem es pats redzu ka kaads playeris ir Chiteris ... A ko es vinjam varu izdarit ? neko .. !!Adminiem Blauju ka tas ie 4iteris, a tie klusee ! / Uzliekot SSC pat varees redzeet kursh ir Lietoja Chitus Kursh nee... ! Mosh kaads UBER pro players Ar Chitiem speleja ar n00bs. Es sakuma ar teicu ka tas SSC ir SHIT... paspeleju Un baigi iepatikaas. Nebija Chiteru .. Worm bet nevisus Chiterus tu speesi nobanot..
  10. kaa juus nesaprotat.. !! ?? ar WH Nav Iespejams Tur Speeleet , nu ir Bet var redzet caur screenshotiem... !!! ieskatieties pashi www.dole.valsts.lv/screens nu laikam taa bija ... man vnk bans Uz To Saitu .. :// Kapec Adminiem jaBano Visi ? SSC to Dara labi .. Agrak cs DOLE serveri Bija Daudz Chiteru kaa piem Te Tagad !! Pat Vairaak ... un Tagad tur retums kad kaadu chiteru ieraudzisi ., uzreiz visi savaadaak speeelee.. !! Varat ietesteet uz dole.valsts.lv un pashu SSC var Noka4aat www.dole.valsts.lv (Tani Dole server var aatri tikt iekshaa - connect dole.valsts.lv , ja raadaas Tjip jamaksaa par SLot tad RETRY , Bet tas ir Sudigs serv kaa es jums jau teicu !! Varat uzreiz pameginat tur ieiet ar CDHack , jo vienalga uzreiz tur BANS buus... !! SSC pats automatiski liek banus. Kaa es jau teicu ... Chiteri labaak speelees ar CD (+ CDhack.) Es ar sakuma domaaju ka tas kaukaads SHIT , pec laika paspeeleeju un Taa tiiri neko .. Nu tauta esat aktivaki liekiet taksh REC .. Pashiem Buus labaak !!!
  11. macho bet tomer ar No-RC un aim ir labaak nekaa ar No-RC + AIMBot + Wallhack !!
  12. Nu labi macho tu varbuut labaak zini .. ! Bet No-Recoil var pamaniit.. !!! SSC var noka4aat www.dole.valsts.lv un dole.valsts.lv serveri Var izmegjinaat. !! Bet neiesaku tur palikt speeleet !! Tur Fufelis ... !! Bet tomer SSC labak aizsargaa No Chitiem neka CD .. Tagad taada situaacija GiGna ka pat nezini kursh 4iteris kursh nav.. !! Viens labs speletajs un parejie chiteri, un var sagadities ka to labo speletaju izbano un Chiteri paliek !! -- NU es nezinu , Taa ir jusu izveele.. Es garanteeju ka buus labak nekaa ar CD !!
  13. Reka visiem tomeer ar chitiem labak patik speeleet !
  14. Es nesen Spelejo Viena Serveri "DOLE" tur ir Anticheats SSC... Pirms SSC Tur Bija Daudz Chiteru , bet tagad NEVIENA !!! Vareetu Shaadu Anticheatu Pievienot GiGnaa , JO es tur skatos kaa citi speelee, vini jau meerkjee galvaas jau skatoties uz sienas. Nu Neparprotami Chiteri, SSC = Jaa kaads ieiet ar kaadu no Chitiem Piem CD-Hack , tad vinjam 2-3min laikaa Buus bans. SSC taisa no taa speeleetaaju Screnshotus , Un ieliek SSC mape, vai ari var uztaisit lai WEBaa Pa Taisno Iemet, Bet nu liels retums kad SSC nenokjer Chiteru , IR SSC-HAKS bet uz vinja tikai straada AIMS , BET aimu nu protams ka visi redzees. Un Bans .. ---- NU tie kas REC tie Veelas speelet GIGNA bez 4iteriem... Tie Kas ANTI tie labaak pashi GIGNa Ar 4itiem speelees !! ----
×
×
  • Create New...