Jump to content
GIGN Forum

Raily

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Raily's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. he he.. Tev uz linux staav tikai CS serveris vai arii Web serveris?
  2. Klau Garik... Ar tevi nevar kautkaa savaadak sazinaaties?? Caur Skype piemeeram? Es no linux neko daudz nerubiit... Pirmo reizi Linux ieinstaleeju pirms nedeeljas, un jau izmeiginaaju 3 versijas.. Linux Yes, Linux Mandriva un Linux Ubuntu.. Tad kaa.. ar tevi var sazinaaties caur kaut ko citu iznemot Gign forumu?
  3. GIGN vaig uztaisiit atsevisku sadalu prieksh Linux lietotaajiem.. (Kaa uztaisiit CS serveri utt..) Buutu bi labi.. Par Windows te ir vairaak kaa vajag.. Vaig taadu pashu pamaaciibu kaadu raxtija Worms par Win serveri, tikai prieksh Linux.. p.s. Ceru ka Administraacija arii shito kaadreiz lasa..
  4. Hmm.. A tur normaali visu var sataisiit? Nekas negluko?? Itkaa vareetu izmeiginaat... Ir veerts ka4aat?
  5. Saliku visus 3 tevis dotos failus pa vietaam, bet nekas neiet.. Hmm... Kaadaa direktorijaa tev staav HLDS? /hlds?? Bet vispaar kur tu tos failus dabuji?
  6. Bet nekaa neiet.. Viss aiziet normaali: root@localhost:/hlds# ./hlds_run -game cstrike -console -insecure -nomaster +maxplayers 10 +sv_lan 1 +map de_aztec Auto detecting CPU Using AMD Optimised binary. Auto-restarting the server on crash Console initialized. scandir failed:/hlds/./platform/SAVE Protocol version 47 Exe version 1.1.2.5/Stdio (cstrike) Exe build: 20:57:12 Jun 3 2005 (3144) STEAM Auth Server Server IP address loopback scandir failed:/hlds/./platform/SAVE Master server communication disabled. .... Bet kad meigina ieiet CSaa... tad raada : LAN servers are restricted to local clients (class C). <-- To pashu ko raada uz windowsa ja kautkas nav pareizi ar swds.dll failu.. Taatad vaina ir tajaa engine_amd.so.... Ar kaadu progu vinjas var uzcrackot????? Luuudzuuu!! Paliidzz!!!
  7. Linuxi ir tik pat daudz kaa cilveeku.. Nu varbuut drusku mazaak bet... Man kaadreiz labsss izskatijaas Red Hat.. bet vins nav pa briivu.. Paaris tuukstoshus maksaa
  8. ES gan Linux Ubuntu... Viss tik vienkarshi.. Bet neieteiktu Mandrivu... pirms paaris dienaam uzinstaleeju un konstateeju ka man loti nepatiiik.. takaa.. taa ir tava briiva izveele..
  9. Bet man nevajaga gadijumaa engine_amd64.so?? Man ir 64bit procesors..
  10. Nu ja shitais straadaas tad tu esi DIEVS!!!
  11. Luudzu paaliidziet!!! Uzinstaleeju uz savas kastes Linux, visu itkaa sataisiju, bet vajag veel vienu lietu.. Taa kaa win serveri taisot crackoja swds.dll, linuxam itkaa vajaga crackot engine.so failu/s.. Bet kaadaaa veidaa???? Kaads nevareetu pateikt progu ar kuru to dara, vai iedot jau gatavus failus??!! Luudzu paliidzat man!! p.s. Googlee jau izmekleejos, tapeec luudzu nesuutat mani mekleet Googlee!
  12. Jup! Tur itka vis ir salikts, bet tie porti negrib iet... Ja uzlieku DMZ, tad CS serveris iet, bet maajaslapa neiet... Kusus tur portus iisti jaaliek?.!
×
×
  • Create New...