Jump to content
GIGN Forum

busta

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

busta's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. MAn ir taads gljuks speeleejot cs fps ir apm 30 -60 un speeleejot uz 800 x 600 ir taa ka ik peec briiza apstaajaas vis uz 0,01 ms nu taa kaa noraustaas vai tas vareetu but taadeel ka vsycnc ir off vai ir kaadi citi iemesli kaadeel taa notiek ?? DOdiet man kaadus padomus kas vareetu buut ar manu fps nax tik zems ? Dazreiz atctec nokriitaas liidz 20 fps !! Mans pc: Video : Nvidia ge-force fx 5200 128 mb CPU : Intel celeron 2,2 ghz RAM : 512 ddr
  2. Mans pc : Video : GeForce Fx 5200 128 mb CPU : Intel celeron 2,2 Ghz Ram : 512 DDR Man paarsvaraa fps ir no 30 - 50 visaas kartees ko lai es daru esmu izmeiginaajis daudzko likt jaunaakus driverus ; lietuju refresh lock utt. Kaads iemesls vareetu buut tam ka man ir tik mazs fps ?
  3. Taatad pirmkaart man ir majas dsl interneta piesleegums lietoju to jau gadu un nekas man pret vinu nebija bet peedeejaa laikaa speeleejot cs man latency ir no 100 - 200 pret viirusiem kompi paarbaudiiju un no adweriem un spyweriem arii iztiiriiju un domaadams ka tuliitaas normaali vareesu paspeeleet ar latency kurs majas dsl normaali bija jaabuut no 20 -60 bet nekaa tieshi tas pats latency ir no 100 - 200 un gruuti paspeeleet es tieshaam nezinu kas par vainu ja juus zinat atbili uz so jaut. kas vareetu buut par vainu plzzz paliidziet !!!!
  4. sm_rankbots 1 sii komanda noziimee to ka boti (boti - kompjuters ) arii varees tikt rankaa ???
  5. flashback liels paldies tagad viis straadaa!!!!
  6. Es uztaisiiju counterstrike serveri un man vinaa neiet ranks Neiet neviena kommanda ne /top15 ne /rank ne /rankstats neviena no taada veida kommandaam !! Kas vareetu buut par probleemu ?
  7. Vai kaads vareetu pateikt kaa lai es sawam serverim varu izdAru taa lai nevajadzeetu rakstiit manu ip lai ieietu serverii bet piem cs.gign.lv ???
  8. Visu tiko veelreiz izdariiju bet tikuntaa nenem paswordu pretii !! Bet kad uzliek acces fag uz to ka tikai adminu skataas peec nicka tad darbojas admina acc un var lietot visas amx komandas slay vote un utt. tieshaam nez kapeec ar paswordiem nedarobojaas vai tad nevienam taa nav gadiijies ?
  9. Apsties sajaa sadalaa manu otru topic !!! Kaaredzi pielinkojis es esmu ka tur paraada 1 admin account oded taakaa vaina ir citur un es nesmu tik stulbs ka nevareetu users.ini failaa uzlikt admina tieiibas uz sawu nicK !!
  10. 1 ) Taatad palaizu serveri !! 2 ) Ieeju cs 1.6 3 ) Atveru console un rakstu piem: setinfo _pw 1234567 protams uzieku attieciigo nick ! Rakstu loginu neieejot serv jo account flags man ir uzlikts uz "a" nu atgrieziishos pie teemas uzrakstu so rindinu "setinfo _pw 1234567" (bez peedinaam) nospiezu Enter un itkaa nekas nenotiek !!! Saakumaa var padomaat ka viss kaartiibaa bet ejot serv vins saka ka nav attieciigaas pieejas serverim toest vins nepaziist tewi kaa adminu jo kaukas ar admina acc nestraadaa varbuut kaads vareetu pateikt kur es vareetu apstiities kas man nav kaartiiba ? Meiginaaju novilkt users.ini failu no dc++ un apstiities kaa citiem novelkot viss bija tieshi taa pat kaa man parmetu paari so novilkto users.ini failu paari saveejam izmainiiju nick un paroli bet ieejot cs 1.6 tieshi tas pats nestraadaa admina acces no taa secinaaju ka vaina nav users.ini failaa bet kur citur uzlodojot serveri vins raksta kipa ka 1 admin account loded bet ieejot speelee nekas nestraadaa tiehaam nez kur vaina ja kaads zin plzz paliidziet !!! Par atbildeem buushu loti pateiciigs !!!!! <<<-[seit ir mana servera screanshots]->>>
  11. Nepaliidz !!!! Es iegaaju cs eju serv jaa paraada ka nav atlaujas serverim at6veru consoli un rakstu setinfo _pw 1234567 kipa enter tad dubultklikski uz sawu serv un tiesi tas pats nav atlaujas serverim kas vareetu buut par vainu ?
  12. Es uztaisiiju serveri users.ini ierakstiiju apsksaa "loliks" "1234567" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" Ieejot savaa serv Uzrakstiiju setinfo _pw 1234567 un peec tam uzrakstiiju piem: amx_say chaaa un man serveris atbild YOU HAVE NOT ACCES TO THIS COMMAND !!! ko man dariit kuraa vietaa ko es esmu izdariijis nepareizi ?? Sleedzot serveri es tajaa dos ogaa redz ka loded 1 admins from file !! nez pzz paliidziet !!
×
×
  • Create New...