Jump to content
GIGN Forum

bvindli

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bvindli

  1. Paldies vissiem par atsauksmi un komentāriem. Šodien esmu sazinājies arī ar pašu SIA "LHC" īpašnieku avolknet , liekās ļoti lādzīgs čalis. Vienozīmīgi runājot arī ar saviem paziņām un radiem kas strādā iekš VID viņi arī saka , kad labāk ir ņēmt SIA nekā kaut kādus privātos. Jo. 1 Privātais var partraukt darbību un pateikt tev uz redzi. 2 Privāto var paņēmt VID pie pakaļās un arī viņš var pateikt klientiem čau 3 Privātie neuzņemās atbildību , to ko viņi saka kad viņi uzņemās tie ir meli 4 Privātais var apkrāpt un tu tur neko nepadarīsi. Ar uzņēmumiem tā nevar būt , tāpēc es izvēlos LHC , jo 1 ir labas atsauksmes 2 droš kad nepazudīs , jo tas kā nekā ir uzņēmums 3 viss apmierina kas tur ir , pings, apkalpošana, un protams arī tehniskais atbalsts. Jo kā ar citiem severiem ruāju kad bieži vien avolknet sēžot pat vissu nakti online un patiešām atbild. Tākā ņemu LHC un velreiz vissiem paldies Tomēr domāju kad būšu veicis pareizo izvēli , spriežot pēc atsauksmēm un citu ieteikumiem , kā arī par to kad Uzņēmums ir nevis privātais. Un paldies ebby par piedāvājumu. ebby paldies arī par tavu piedāvājumu " Kāds webs kur varu cenas apskatīt vai ko tamlīdzīgu ? patreiz taisam, ir jau palaists serveris lai testeetu kvalitati. kaa jau teicu uzraksti skype, sarunaasim visas cenas utt, par taadu serveru skaitu buus arii atlaidiite un ir arii visaadi manageri, kas ir ljoti eerti un paliidz normaali valdiit paar saviem serveriem, domeenu un webu. Ja drīkst zināt kādi un vai ar pvn vai bez ? Nesam oficiali pvn maksaataaji, respektiivi bez.. Līgums ir pieejams ? Un par tiem manageriem Visu varam nokaartot. uzraksti @ skype, tur eertak, sarunaasim. Visu apstaastiishu utt "
  2. chill.lv lvhosting.lv lhc.lv www.versus.lv dyc.lv Pajautвju pвєis paziтвm рodien kas arо hostзjвs , viтi pastвstоjв no pieredzes un arо netв apskatоjos atsaukmes kвdas. Man sanвca tв Chill.lv zog klienta failus bieюi nocrasho un ielago , kв arо caurums kв lvhostam ( Atkrоt ) lvhosting.lv caurumu bedre no viena weba ar shell scriptu varot staigвt pa vissu kasti + lagi + crashi , supports 0 administrвtori neko nekad nezinot , piemзram neejot webs uz 5h pa dienu administrвtori neko nezin un nemвk pateikt. lhc.lv itkв viens rekomendзja , bet neko sоkвk nepastвstоja , varbыt Jыs varзtu pastвstоt ? www.versus.lv ( Nedarbojвs tв lapa ) ja jau lapa neiet kur tad hosts strвdвs dyc.lv Arо kaste stвv tur pat kur chill un neesot kvalitвte , kв teica cilvзki kas hostзjвs tur Ir tв kad vзlos uzzinвt par gamerx.lv hostigu un lhc.lv vai kвds lыdzu varзtu pateikt , kвds pings , supports, kvalitвte , admina atsaucоba , un pвrзjo kas man jвzin ?
  3. Sveiki biedri ! Lieta sekojoša , sakarā ar pārcelšanos uz citu eiropas valsti , nākās aizvērt savu protjketu . Tāpēc vēlētos uzzināt Kādu cs hostingu , kurš ir 1 Stabils 2 Kuram ir labs supports vienmēr atbild un palīdz arī citos jautājumos , piemēram cs pluginu , konfigurācijas ucc. 3 Kuram ir stabils un mazs pings 4 Kurš ir uzticams un nepiečakarēs savus klientus Vēlams cenā - 12 Ls par 1 cs serveri Interesē uzmest 4-5 cs serverus.
×
×
  • Create New...