Jump to content
GIGN Forum

newstile

Mirstīgais
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by newstile

  1. Cista losi* esi teddy, AMXBANIEm problēma, kad augša tas ERROR ir...ANALGĪN - es skatījos ERROR- 321. rinda : include("$config->update_url/version.inc"); es nezin...kas tu jāmaina-pasaki lūdzu !
  2. amxbani sataisīju, bet taja functions... bet par to ERROR- 321. rinda : include("$config->update_url/version.inc"); kas man tur jāmaina...version.inc vietā jāraksta config.inc ?
  3. Ir jau viss norādīts, tāpat neiet !
  4. 1.Problēma tāda, kad ielogojies WEBā amxbanos, tad kad uzspiežu uz servers - rāda apakšā redzemo ERROR ! Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in C:\AppServ\www\bans\include\functions.inc.php on line 321 Warning: include(http://www.amxbans.net/version.inc) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in C:\AppServ\www\bans\include\functions.inc.php on line 321 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.amxbans.net/version.inc' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\bans\include\functions.inc.php on line 321 Es atceros, ka pirms pusgada, es te GIGNĀ arī liku šo problēmu, tur vajadzēja kautkādā file kautko nomainīt un viss OK bija - manšķiet... 2.Problēma tāda, kad kādu serverī nobano, nerādās labajā pusē augšā visu ar zaļiem burtiem, bet gan lejā - čatā ar parastiem burtiem, itkā nebūtu tie AMXBANI uzlikti...šitos zaļos burtus tur augšā lai rādītu (kas kuru un cik ilgu laiku ban) kautkur varēja nomainīt, bet kur? Lūdzu kāds palīdziet !
  5. Sveiki, tatad man ir notikusi problema - iespejams te bus tekstaaa daudz kluudu jo man viss krans, visi burti ko rakstu un peliti ja es eju pa labi vina man iet pa kreisi, ka lai uzliek atpakal lai viss ir normali ! Man start ir augsa un taa linija...un viss otradas pagriezgts...apaksa ir augsaa un augsaa ir zemee - viss or otraadi ko man darit - lai uzliktu atpakal....man vnk izsledzu autoclicker gribejuizslegt kautko neta uzspiedu un sito paradija...plz uzrakstiet ko darit isi un konkreti, jo man lai kautko izlasitu - bus jagriez galva uz 180gradi ! plz help D
  6. Es jau izveidoju www mape velvienu mapi stats2, kad instaleju - username liku klat : 2 un pw ari beigas :2, bet nelava ....
  7. Tātad kad serveri nav neviena admina, nav normalu mapu vienmer, tāpec gribēj uuzporasīt kā var uzlikt serverī - to automatisko votemap (Amx Mod X Votemap: - laiakm), lai kad serveir nav adminu, spēlētāju vote par nextmap....
  8. Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. [22:32:31] Kristaps: Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again. tam cilvekam sadu error meta ar - vins pats to komentu neredz ko ir uzrakstijis et citi redz :! d
  9. Tātad man ir problēma ar forumu, tad ja kādam uzliek warn, viņs kad uzraksta komentu vai uztaisa jaunu topiku, tas topiks/koments radas sarkans un vins pats vinu neredz - tie ir kautkadi queued - ka lai to sudu nonem ? Zem sadalas nosaukuma vel sitas teksts radas: Queued topics: 1, posts: 0 Domaju ka kadam ir bijusi tada rpbolema, ludzu help...
  10. Vari lыdzu patiekt tad ko man isti daєit ??? Lai vaєetu otram serverim status izveidot...
  11. Tātad man sanāca uztaisūt physchosts, bet kad gribēju tos vēl tisīt otram serverim nesanāca...es www mapē iekopēju to upload mapi un parsaucu vinu par stats2, kad instaleju un taisiju admin panel, tad vins man nelava to pasu niku kas jau ir pirmajam serverim, es rakstiju to pasu niku un beigas 2...pasword atstaju to pasu kas ir ari pirmajam serveri, bet tad log source uzliku C:\Serveris2\cstrike\logs , tas stats.cfg file ierakstiju root un pw, spiedu stats.pl itka viss pieladejas no servera2, bet kad spiezu majaslapa /stats2/ , tad rada to pasu kas ir serverim pirmajam /stats/ , ka lia uztaisa katram serverim atseviski ?
  12. Tāpat neiet...START-RUN ierakstuvislaik to tekstu ;: ppm install http://theoryx5.uwinnipeg.ca/ppms/DBD-mysql.ppd bet nekaa ... ko man darit ?
  13. Tātad man ir problēma ar Psychostatiem...visu ieinstaleju un izdariju pec pamacibas, tikai pasas beigas man kautkas nesanaca...es atveru to Psychostats atzipoto mapi..uzspiedu stats.cfg sarakstiju visu ka vaig - ka bija pamaciba, bet port nevaig tur raksiiit , ja man ir vairaki serveri ? nu bet problema ir tada kad spiezu stats.pl man izmet augsa ka Psychostats failed... reku bus screen : http://www.bildites.lv/images/yrfeqhuhhyjxu9obuu3.bmp Es to DBD-mysql ari ieinstalaju, gaju Start-Run un ierakstiju to ppm install http://theoryx5.uwinnipeg.ca/ppms/DBD-mysql.ppd , bet kapec man joprojam met erroru ?
  14. Kr4 vakar visu saitaisiju, kad kadu nobanoju radijas augsa zals teksts viss ka vaig un banu radija WEB, bet ka lai uzliec lai to banu rada webaa, tad kad vins vairs nav aktivs un ir jau beidzies... +Vakar visu uztaisiju no jauna (webaa), pieliku serveriem adminus un viss bija ok...tad pec 1h eju pie datora uzpiezu AMXBANUS webā un man izmet šadu error : Username or password is incorrect, or you are not an admin. WTF ? Pirmiīt viss iet, var ielogoties utt, bet ieju sava majaslapa, uzspiezu Bani - un man paradija to ERRORU ..ko man darit lai atkal visu rada ka vaig un lai paradas tas login panelis... ???
  15. Ko man darīt tad īsti..vnk iejiet plugins.ini faila un pielikt - ; - priekšā admin.amxx un admincdm.amxx ? vai neko nelitk prieksa u nizdzest tas divas rindinas ko teica opium doctor ? EDIT: pieliku preiksa - ; - admincdm.amxx un viss aizgaaja apilnigi viss ir ok...tnx visiem ! EDIT: Vaitad kautvai ja nobano uz 1min nevaig rdit to WEB - kautvai tas ban vairs ir neaktivs...vnk man webaa vinu nerada ? k oman darit ???
  16. Man jau ir tur 1 !!! +serveri kad console ierakstu - amx_ban vai amx_banip - man paradas kipa ka pareizi jabano, bet rada to tekstu itka man nebutu AMXBANI - teskts: amx_ban nick laiks iemesls, bet parasti ja ir AMXBANI uzlikti, tad kad cosole ieraksta amx_ban rada - amx_ban laiks niks un iemesls, bet kad es piemeram AMX_BAN 1 newstile TEST ierakstu vins nobano saa vai taa, bet kpc vins rada ka sakuma vaig niku un tad laiku nevis otradaak ?? mosh ja sito sataisiis, tad ari ar zaliem burtiem man radisies - jo man tas hud message ir ielikts cipars 1 ....
  17. Roleeks, varbūt tu zini kurā failā var uzlikt lai rāda ar zaļiem burtiem augša kad nobano kādu cilvēku, prasti ir tad kad uzliek kādam banu, viņš vēl kādas 5sec ir serverī un augšā ar zaļiem burtiem pārādas kuru nobanoja, ilgums un iemesls, bet tagad kad nobano vins rāda lejā to banu pie čata un kad nobano momentāli to player kick... ka lai uzliek lai viss ir ka visiem ar tiem zalajiem burtiem.. ???
  18. Nu paldies itka ir viss, vairs nerada erroru, bet kpc kad es serveri kadu banoju, man radas lejas viss pie cata ..nevis augsa labaja sturi kad visi ierauga (ar zaliem burtiem)... - tagad es sito ko tu man teici izdariju un man radisies viss ka vaig ari vai kaa?
  19. Probēma ar AMXBANIEM...tatad man ir 3serveri, visiem ir uzlikti AMXBANI, majaslapa viss iet, visu var likt, tikai kad es nobanoju uz test uz 1min nerada....kad serveri kadu nobano - nerada tur augsa ar zaliem burtiem, bet rada pie chata...nobanot var, bet es iegaju majaslapa AMXBANOS un tur mat servers daļa met augsa sadu erroru : Warning: include(http://www.amxbans.net/version.inc) [function.include]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in C:\AppServ\www\bans\include\functions.inc.php on line 321 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.amxbans.net/version.inc' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\bans\include\functions.inc.php on line 321 321 rindaa ir sads teksts: include("$config->update_url/version.inc"); var kads help man...ko man tiesi tur mainit utt ? Halo...plz help !
  20. Probēma ar AMXBANIEM...tatad man ir 3serveri, visiem ir uzlikti AMXBANI, majaslapa viss iet, visu var likt, tikai kad es nobanoju uz test uz 1min nerada....kad serveri kadu nobano - nerada tur augsa ar zaliem burtiem, bet rada pie chata...nobanot var, bet es iegaju majaslapa AMXBANOS un tur mat servers daļa met augsa sadu erroru : Warning: include(http://www.amxbans.net/version.inc) [function.include]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in C:\AppServ\www\bans\include\functions.inc.php on line 321 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.amxbans.net/version.inc' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\bans\include\functions.inc.php on line 321 321 rindaa ir sads teksts: include("$config->update_url/version.inc"); var kads help man...ko man tiesi tur mainit utt ?
  21. Bļāviens tur nevar atrast, viņš met arā tak visas adres, kur ir saistits kiautkas ar rr, war3, or exp...vnk pasaki nevis pats nezini un nesaki....
×
×
  • Create New...