Jump to content
GIGN Forum

ebbyy

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

ebbyy's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. forshi, kkads pajols ieposto savu problēmu un par manu tiek aizmirsts..
  2. hi! lieta taada, ka piemeram uztaisot servera restartu, kad serveris dabū ieslēgties no jauna, tad accessi vairs nestrādā, ja nav uzrakstīts amx_reloadadmins @ konsule! Baigā šaize.. serverim ir arī xbans.. Strāda uz linux CentOS!
  3. Nejau visiem ir krīze. Tas, kurš būs ieintresēts pēc laba game hostinga, tas arī uzmeklēs mani. Lūgums: Tiem, kam nav nekādas sajēgas par serveru izvietošanu - nemēslot!
  4. Katram sava cena, katram savi +/-. Pie kā hostēties ir jāzin. Tevi zinot... Tu jau nebūsi tas gudrais, kam var klausīt.
  5. Tas jau vairs nav klienta intresēs. Bet nu... minimālais skaitlis.. Tas ir ļoti lēti. Tādas iespējas grūti ir atrast... par 15 latiem tu vari iet pie ctts hostēties.
  6. Smags vakars, Labs vakars! Gari nerunāšu, pateišu tikai to, ka varu piedāvā kvalitatīvu hostingu uz kvalitatīviem dzelžiem. Serveri konfigurē un ir konfigurējuši profesionāļi. OS - Ubuntu Linux CPU - Intel? Xeon CPU 3.20GHz, 4 cores RAM - 4 GB HDD - 76 [x2] 10000 rpm Pieejamie palīgrīki: gamecp un ispmanager. Īsumā... GameCP: Ļoti ērts panelis, kurā Jūs tiekat pie sava servera un virtuāli valdāt par to. Serverus jūs varat labot tur pat uz vietas, izmantojos "GameCP" iebūvēto redaktoru kā arī izmantot iespējas: apstādināt, restartēt. ---KAUTKAS NEBIJIS--- GameCP piedāvā arī pieeju pie konsules. ISPmanager: Manā skatijumā ērtākais palīgrīks netikai servera īpašniekam/pārvaldniekam, bet arī laba vieta, kur klientam uzlabot, papildināt savu lapu, tas nozīmē, lai kautko dabūtu vai pie kautkā tiktu, Jums nebūs jāmeklē rokā atbildīgais par serveri, tas viss būs izdarām Jums pašam. Sākšu... Counter Strike 1.6 serveris 20 sloti + 1 hltv slots Bani, stati, hltv ieklauts cenā web vieta: 512 mb (sīkāk pa kontaktiem..) Cena: 20 ls Counter Strike source 20 sloti + hltv slots sbani, stati + hltv ieklauts cena web vieta: 512 mb (sīkāk pa kontaktiem..) Cena: 25 ls Neizmirstam ko piedāvājam katram serverim, kas turas pie mums ir brīva pieeja 24/7 pie visiem palīgrīkiem. Tātad ispmanager un gamecp, kas ir ļoti forša un ērta padarīšana. I-nets: 100 mbits Kontakti: [email protected] @ mail Rinalds aakaaa ebby @ skype Varam arī aprunāt cenas, rakstat... EDIT: Mēs esam nodrošināti arī ar mail serveri!
×
×
  • Create New...