Jump to content
GIGN Forum

SYLAR1

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

SYLAR1's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Labdien. Man problēma ar war3. Iepriekshkad biju uztaisijis pamatu war3 serverim man bija taa ka uzliku 10lvl undead un 10lvl bija visaam speejaam. Tagad ir taa ka uzliku sev 10lvl undead un visiem speeleetaajiem ir 10lvl undead. Jutaajums: Ka var sho izlabot lai buutu katram jaka4aa xp uz sava nika?
  2. Kas par kluudu ka nevar ieiet serverii? uzraada citiem cilveekiem Local clien C vai kautko taadu un ka LAN...
  3. Ok. Skaidriite. Paldies! Emm... A kas buutju man jaadara-->man shopmenu neiet tad kad raksta. nju es uzrakstu ANKH un nedarbojas. kas ir jaamaina?
  4. Sveiki! Gribeetos dabuut war3 modu lai vareetu buut 9 race un lai buutu videji gruuti speeleet. Redzeeju vienu pamaaciibu bet sviests! No4akareejaas viss serveris vel vairaak! Kaads var kautko ieteikt?Vaardssakot kaa lai uztaisu serveri war3+savexp un 9.race-chamelion?
  5. Sveiki! Veeleejos jautaat Ja kaadam nav slinkums nevar iedod linku kur var noka4aat wa3ft modu? Gribetos uztaisiit taadu.
  6. Emm atvainojos uzreiz JA netur ierakstiju. Domaaju ka sheit tauta vareetu buut zinosha. Karo4e kaadas divas speeles un kas par pri4endaali ir papildijaajis jauno Nintendo Wii Black? BUUSHU LJOTI LJOTI pateiciigs ja kaads spees atbildeet
  7. Ok... Sheit vari noka4aat http://yy.lv/download.php?f=99803 Vnk met iekshaa un ies
  8. emm neatceros bet nju vinji ir PodBot vinji runaa paprasi kuam ir cigarete un vinji kautko saaks murminaat
  9. es varu tev piedaavaat Zombie plague 4.1 Gatavu ar botiem kuri runaa.
  10. Es veidoju SuperHero serveri... Tagad man ir problēma tāda ka es vairs nevaru pievienot spējas. Es viņas pievienoju bet serveri neuzrāda. Kāds nezin kas varētu būt jāmaina lai vel varētu pievienot?
  11. Ja vienreiz saduushushos tad uztaisiishu Jaunu pamaaciibu kaa uztaisiit Superhero serveri.
  12. vnk... amxx fails jaaiemet PLUGINS mapee CVAR teksts jaaiekopee shconfig.ini a un speejas nosaukums piemeeram sh_jaws.amxx jaairaksta plugins-shero.ini
  13. Sveiki. Kādi forshi ljautinji var pateikt kur var noka4aat Superhero mod speejas. KURAS NAV http://shero.alliedmods.net/index.php?page=sh shajaa sarakstaa iekllautas. Luudzu izpaliidziet. BUSHU PATEICIIGS.
×
×
  • Create New...