Jump to content
GIGN Forum

Falling

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Falling

  • Birthday 07/05/1996

Profile Information

  • Location
    Valle

Falling's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Izskatijās labs koncerts vidio klipā,baigi labā uguņošana!
  2. Vari paprasīt vienam manam draugam viņš māk taisīt cs serverus,ļoti labus šeit būs viņa skype: irzvigurs !
  3. Falling

    Sveiki

    Es neielaidisos nekadas seksa darbibas vai milestiba! Atkariba kas tiku pie CS?Mans draugs kadreiz un pat sobaltdien spele CS!Kadu dienu aizgaju pie vins un es ieraudziju ka vins spele CS,man liekas kad visiem zeniem patik sausana,varbut dazi ir iznemumi! Vins ar man piedavaja spelet cs un es piekritu,aizgajam pie manis vins man ieladeja,XTCS un saku pamazam spelet,bet saka jau riebties un izdomaju kad butu jaregistrejas kada foruma! Jo draugs teica ka adminet ir kruti,tanu es cs speleju jau gadu! Un ar katru dienu mans skills paliek ar vien labaks un labakas!
  4. Nesaprotu vienu,priekskam tev vaijadzeja so vidio taisit?Man sis vidio butiba nepatika,jo tur jau neka ipasa nebija,vareji uztaisit kadu prikos,nevis raustit tik kameru,muzika man patika! Joki tur nekadi nebija!
  5. Falling

    Sveiki

    Es tikai velejos jus iepazistinat,mans Topic naw vieta kur piespamot,tas attiecas uz visiem! Neticat kad es esmu Matiss lol? Varat slegt so topic ciet,lai nespamo! P.S-Un ja kas man galva ir uz pleciem,domajat kad kads sicis ir mu****,man liekas es te esmu gudraks par daziem labiem saja Topic,pieklajibas normas ar pastav! Mana bilde ka neticat:
  6. Sveiki man patik gign.lv war3 serveris!

  7. Falling

    Sveiki

    Gribeju iepazistinat ar sevi gign.lv Memberus un Administraciju! Mans vārds ir Matīss un uzvārds Arajs,man ir 13 gadi nesen palika 5.jūlijā!!! Man šo Web adresi uzgaju wos.lv,man patīk braukt ar riteni,spēlēt futbolu un vēl ko citu!!! Es vēlos šam forumam palīdzēt,bet dažreiz man pat laiks nesanāk lai ieslēgtu PC un tas mani kaitina... Esmu ļoti kautrīgs dažreiz arī bailīgs,bet tā viss ir OK !!! Dzivoju daudz dzivokļu majā Bauskas raj.Valles pag. Ja gribat,tad varat ar mani konktaktēties pa skype mans niks matiss787898!!! Ar cieņu Matīss.. Mans niks serveri-BaNTeAm|SkyBlade
×
×
  • Create New...