Jump to content
GIGN Forum

LacuPlesis

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

LacuPlesis's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Idiot .. izlasi manu PIRMO POSTU ...... Vins jau pateica to ko es jau sen izdariju +vel bezsakara man uzdirsa... Pats esi auns ja vispar te kautko raksti un nespej palidzet.... - tev gribetu redzet ka tu visiem nidetu ja pirmo reizi taisitu web ... !!!!
  2. Es nesaprotu ko tu uzreiz streso???? Ja varei tad palidz i nevis kauko ardies un nodris ... Un ja jau esi tik gudrs tad mosk ari pateiksi ka lai pieklustu web serverim ????
  3. Izlasi tekstu lidz galam un tad borzi man virsu!!!! Porti jau forwardoti ... Firewall izslegts ... Antivirusu nav jegas slegt neko nemainis !!!
  4. :D :D http://my.ip.lv/| IEdevu tapat nevar tikt ieksa ...
  5. 1) Serveris ir vnk CLAN serveris max 10player (prosta prieks treniniem) 2) Liidz shim esu izmantojis v36 47 un 48protokols 3) Serveris ir standarta serveris PUB 4) Liidz shim lai atrisinatu problemu esu izmeklejis visu googli un ex.lv forumu .. uzdevu jautajumsu kas varetu but par vainu kapec citi netiek serveri...... bet ta arii neviens isti nevareja man paliidzet ... 5) Problema ir Tada ka neviens nevar pieslegties manam serveris un ari majas lapai.... Dadzi saka ka nav iespejams pieklut pie shaga ip 192.168.**.** , bet zinu kadus 10cilvekus kam ir serveris un webs uz privata tikla IP ... Ieteica man FORWARDOT portus izdariju to bet neka nesanaca ... Tapec ari vershos pie jums GIGN Foruma Useri ... varbut kads no jums zin kas un ka .. Ar cienu LacuPlesis
×
×
  • Create New...