Jump to content
GIGN Forum

Monstr1k

Mirstīgais
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Monstr1k's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Es tā noprotu kad tu neizlasīji beigas. Bet tev piedodams
  2. Sveiki jau agrāk biju šeit taisijis jaunus topikus par savu problēmu tie tika dzēsti! Ceru uz cieņu un kad šī tēma netiks izdzēsta. Tuvāk pie problēmas Esmu visu izdarījis pareizi draiveri arī ir pareizie to es tiešām zinu, bet nezkāpēc cs neiet uz Openg_Gl met ara do not responding Parakājos bišķiņ par forumu un izmēģināju dažādas lietas tomēr nekā! Iegāju konsulē un ievietoju šo te . Cs ieslēdzās bet fps vairāk par 48 neuzaug un pāri iet dīvainas svītras. Varbūt kāds tiešām zinoš cilvēks varētu man palīdzēt! Kaut vai caur TeamViewer Būšu ļoti pateicīgs par sapratni! Un lūdzu bez stulbiem repleyiem!
  3. Darīju visu pēc pamācības: 1 Attīnstalē cs 2 Attinstalē savus video draiverus 3 Nokačā no officiālā ražotāja / izplatītāja portāla orģinālos draiverus , kas ir domāti tieši tavai kartei 4 Ieinstalē 5 Restartē kompi 6 Novelc normālu tīru cs no kāda torrenta ( Neiesaku vilkt tos modificētos kā chill , gamerx utt. 7 Palaid cs un Baudi dzīvi Nekā nejiet! Kads nevarētu lūdzu pateikt kā nomainīt grafiku savādāk man stāv Open_gl un tāpēc laikam uzkārās! Slēdzu cs un nekā balts ekrāns! Lūdzu Palīdziet!
  4. Ieinstalēju jaunus draiverus restarteju kompi! Ieinstaleju cs un nekā iesledzu un balts ekrāns pec tam izmet erroru Not Respond! Kāds nevarētu palīdzēt atrisināt šo problēmu
  5. ? help Lūdzu! Meginaju parinstalet arī neka nesanak!
  6. Ar draiveriem tiku galā bet! Nevaru iejiet Csaa! Jau pirms iegaju csa nominiju grafonu uz Software un 16bits! kad slēdzu parādas balts ekrāns un dont responding [kautkas tāds] ! Mēģināju caur redgedit nekā meģināju pārinstalēt bet arī nekā! varbūt kads zin kā šo problēmu novērst!?
  7. Es galīgi nekā nejēdzu par tiem draiveriem tāpēc jau es vērsos šeit Draiverus jau es sainistelēju bet nekā un cs ari jau Attinstalēju es neko nesaprotu! Laikam tiešām man nau lemts spēlet cs ! Vismaz ar 7 Windowsu!
  8. AMD Sempron 2400+ 1.64 GHz 32-Bit Operaiting System
  9. jā itkā zinu kads man ir AMD tālak nekā nezinu un man ir 7 Windows
  10. Varētu lūdzu kāds man palīdzēt! es nesaprotu kapec kad es ieeju csa man grafika uz 3D galīgi lāgo pings pāri 600 uzlieku uz Software nekā nevar saprast! Vajadzētu itkā uz Open GL normāli iet bet es uzsledzu un man izmet erroru kad nevar Uz Open GL atvērt cs Es nekā nesaprotu kāpēc tā ir savadāk es cs nevaru paspēlēt !
  11. kur Var lejupielādēt Bhop servera modu? prieks 1.6
  12. Kāds nevarētu pateikt kā uztaisit Cup Sistēm, kad var reģistrēties komandas par uzvarām skaita punktus kautko tamlīdzīgu..
×
×
  • Create New...