Jump to content
GIGN Forum

mazinjais-

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

mazinjais-'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Tur jau tā lieta, ka rates ir saregulētas pareizi.. Pat pamēģināju noņemt rates, rezultāts tāds pats.
  2. Nu tak kāda runa tur par resursiem, ja gan processors, gan rams ir pietiekami daudz.. Hlds tak nerij takā kautkāds Wow vai Lineage serveris. Tur tā lieka, ka pat ienākot 4 cilvēkiem pings ir augsts, salīdzinot ar pārējiem vidēja līmeņa serveriem. Spēlētāju nets nav sūdīgs :: [16:59:35] Gun4a says: es iegaju man rada 40 45 tad 30 tad 115 [16:59:47] Gun4a says: ieeju cita 15-16pings leka
  3. Izveidoju Counter-Strike serveri, bet biju nepatīkami pārsteigts, pings vislaik lēkā no 40-120, laigan interneta un kompja parametri ir ļoti labi: PC parametri: Procis: AMD Athlon Dual Core 4000+ ~2.1 Ghz Rams: 4096MB Operētājsistēma: Windows 7 Interneta parametri: * Server.cfg ir defaultais * Addoni nesatur kautkādus pagrīdes pluginus un kautkādus ļevos modus. Paldies jau iepriekš.
  4. Nu domāju, ka tas vēl būtu vēl sarežģītāk.. Lieta tāda.. Paņēmu no amxmodx.org -> amxmodx-1.8.1-base un tur to mēģināju izdarīt, bet atkal neveiksmīgi..: Laigan compiled parādijās admin_amxbans.amxx fails, tomēr tas nestrādā ieliekot to pie pluginiem ( Iemesls - waring 217: loose identation )
  5. Ahh.. Atliek vien gaidīt cita cilvēka viedokli par šo.. ngEAr: Tu saprati ka mes neredzam ka tu uzliek un ka tu kompile , es tev pateicu kas varetu but par problemu. Tev tikai atliek atrast to problemu , tomer uzskatu ka .inl nepareizi ielikts jeb esi sachinijis pashu .sma nepareizi.
  6. No amxbans-5.0\amxmodx\scripting mapes paņēmu un ieliku ( ..addons\scripting\ ) mapi Amxbans, kuras saturs ir: check_player.inl cmdBan.inl cmdUnban.inl global_vars.inl init_functions.inl menu.inl search.inl Arī mapē ..addons\scripting\include viss kā nākas..
  7. Tik tiko izveidoju Counter-Strike server ar 47/48 protokolu, nākošais solis ir Mājaslapa & Statistika & Bani.. Sāku ar Amxbans, bet aizķēros pie vienas vietas: Papētiju gan admin_amxbans.sma failu, gan visu addons mapi, gan skatijos rūpīgi Netija pamācībā, bet tā arī nesapratu, kur varētu būt kļūda..
  8. āāā.. Tikai tagad sapratu principu! Patestēšu, ja kas, rakstīšu!
  9. Atradu failu! Jābūt īstajam! Paldies tev liels!
  10. Vēršos pie jums ar tādu problēmiņu. Man ir WAR3 serveris ar savexp, bet vēlos uzlikt tā, ka xp nāk ļoti, ļoti lēni, lai nevarētu vienas dienas laikā dabūt 10lvl! Itkā .cfg failā mēģināju visu samazināt, bet nekā Liels paldies jau iepriekš!
  11. Jap tieši tā arī ir! Pārlikšu serveri pa jaunam un uzlikšu dproto.. Tad ierakstīšu par rezultātu!
×
×
  • Create New...