Jump to content
GIGN Forum

.:RePrEsEnT:.

Mirstīgais
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by .:RePrEsEnT:.

  1. da kas liec tik virsuu War3 un rope, ja kaads negrib lai nelieto, ar modiem incantaak speeleet, tik servs ladziiigaaks paliek uzreiz.
  2. Man sitais vienu briidi konsolee raadijaas, bet tik un taa vareeja ieiet, veelaak n3ezinaamu apstaaklju deelj, nozuda bez peedaam.
  3. Tev vinsh staav, bet neiet?Visu ierakstiji ieksh liblist.gam mapes?Crack ir?
  4. Man taa saakumaa bija, kad bija liels packet loss, tad provs uzlika jaunu ruuteri un es novilku to visu padariishanu pa 1h, nopingo kaadu stabilu serveri un paskaties vai ir packet loss un kaads pings.
  5. aa jaa un veel, ja es user.ini mapee ierakstu niku un paroli kaa man pareixi connectings jaataisa, lai es tur buut admins. Vienkaarshi ieejot mani uzreiz izmet aaraa.Nesitiet mani par manu lamismu
  6. Reizeem botus vajadzees, jo serveri dizvai likshu lielaa zplatiibaa, un diezvai buus tas serveris pilns ar useriem.Speeleesim ar draugiem kad skaits buus maqzaaks vajadzees pielikt kaadu botu Nu ja kas mana servera IP 81.198.186.32
  7. Tagad viss noskaidrojaas plugins.ini mapee aiz rope.amxx vajadzeeja pielikt debug izskataas taa [/code]ninja_rope.amxx debug peec shitaa viss aizgaaja. Aa jaa nix paldies ka paliidzeeji, war3 arii gaaja. Tagd atliek sagooglee kur serverim botus var dabuut.
  8. Gudraaka nekaa nemaaceeji pateiks, es juutu tu esi 3 gadiiga beernelja vecumaa, kursh basto daarzinju un seezh maajas un skataas pornjuku kameer senchu nav maaajaas.
  9. Thnx, taatad izlemts eju uz amxmodx tuliit rezka paartaisiishu.Ja tu veel man warcraft(amxx) pluginu iedotu tad jau vispaar labi buutu.
  10. Laikam buus pasha plugina vaina, jo citi iet, shis vieniigais erroru.
  11. Pag tam ninja_rope bija iekshaa triis faili:1 ninja_rope.amx 2 ninja_rope.sma 3 readme ninja_rope.amx ielku tur kur pienaakas, attieciigi plugins mapee ninja_rope.sma ielku arii plugins mapee readme izlasiju tur tikai raxtiits kur jaaliek amx, bet par sma failu nekaa BVarbuut tas sma fails jaaliek citaa direktorijaa?
  12. Nu tas izskataas taa: :blink:Es domaaju tur viss ir okey, bljaaviens shis plugins jau kuru reizi nav piekurbuleejams.
  13. Karoche sataisiju beidzot serveris,viss iet bet amxx vietaa liku amx un ieliku amx pluginu bet jamais negrib iet, citus esmu meeginaajis citi iet, shis nee.Plugins mapee viss sarakstiits.Kur var dabuut botus prieksh servera?Paldies par atbildeem.
  14. Karoche ar ilgaam mokaam tiku pie servera palaishanas un viss aizgaaja....beidzot! man ir divi jautaajumi: 1.Ieliku pluginu ninja_rope.amx, bet ir maza lieta palaizhot serveri, konsolee paraadaas shaads teksts:[AMX]Load error 17 (invalid file format or version) (plugin "ninja_rope.amx"), vai shii probleema var buut taapeec ka man ir AMXMOD nevis AMXMODX?? 2.Kapeec kad es papaizhu HLDS nemainot target tekstu, man paraadaas:LAN servers are restricted to local clients (class C)Tad sanak nemainot target man nekas nesanaaks?? Paldies par atbildeem.
  15. Tagad sataisiju pa jaunu to serveri, vienu reizi ar draugiem paspeeleejaam viss bija oki, veelaak atkal palaizhu serveri, paraadaas errors.Man liekas ka ja shaads errors ir, tad nekaa neizdariisi.Te buus arii bilde.
  16. Celeron tu sodien no riita k-kuraa serverii reklameeji savu servaku, es iegaaju bet tur raadija to Class C, man liekas tev vajag to NoWon crack
  17. Njaa bilde nedaudz par lielu, vareeja buut mazaaaka.Jaa es sapratu kas tur ir, bet kaa to noveerst?
  18. Kas notiek, visu dariju kaa vajag, serveri palaizhu citi netiek iekshaa, es arii netieku.Bildee var redzeet kas notiek.NoWon cracku itkaa arii palaidu.
  19. Gandriiz uzraavos uz shito veco labo chiitu
×
×
  • Create New...