Jump to content
GIGN Forum

xchalis

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About xchalis

  • Birthday 03/12/1993

Profile Information

  • Location
    LVA

xchalis's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. xchalis

    Bt Tracker

    un ko tad būtu jādara?
  2. xchalis

    Basketbols

    Itkā basic moves ir pazīstama lieta, bet noderēs!
  3. xchalis

    Basketbols

    Sveiki! Vai kādam gadījumā nav aizķērušies kautkādi videomateriāliņi par basketbola tehnisko daļu! Piemēram pareizs, tehnisks metiens! Pareizi izmantot pick n roll, kā izvairīties, pareizi strādāt aizsardzībā, utt... Arī treniņu programmas! Jā ok, viens ir tas ko tev treneris stāsta, bet gribētos arī redzēt kautko citu, citus veidus! Derēs arī visādas torrentu lejuplādes adreses! Šajā gadījumā man nederēs visādas fiziskās programmas (Lidojošās trauksmes, utt)!
  4. xchalis

    Nakts Riita Spams

    Man tāds DEF'ais jautājums! Pieņemsim, ka serverī spēlē divi cilvēki! Viens no viņiem agrāk ir spēlējis, bet tagad vairs nespēlē! Otrs nesen sāka spēlēt, un spēlē joprojām! Tam kurš beidza spēlēt statos bija piemēram 5-6h online + viņš bija no Lietuvas! Otram no Latvijas tagad ir 3-4 online h! Abiem niki ir vienādi, bet vienam ir lielie burti otram mazie! Piemēram - PROKILLER un prokiller! Tātad, prokillers, kurš spēlē tagad grib ieiet apskatīties status bet ierauga, kautkādu PROKILLERU no Lietuvas! Vai ir pieļaujama tāda iespēja, ka tad kad prokilleram, kurš spēlē no Latvijas būs vairāk online h, rādīsies nevis lietuvas karodziņš, bet latvijas un lielos burtus nomainīs mazie? Respektīvi doma ir tāda, vai divi vienādi niki statos var nomainīt viens otru? Vai ja agrāk kāds ir spēlējis ar to tev līdzīgo niku tev ar to būs jāsadzīvo?
  5. xchalis

    Reper Veikali

    Tātad: 1kārt - Nopērc parastas bikses! Pavelc uz leju! 2kārt - Nopērc parastu kreklu un džemperi - vairākus izmērus par lielu! Tā lai krekls spīdētu ārā no džempera! 3kārt - Kedas, botas anyway - bet obligāti iesien sņores no āra! 4kārt - Sabāz bikses zeķēs tā lai, butu ne pārāk uzkrītoši! 5kārt - Kautkāda greznība! Esi reperis, un nekāds reperu veikals nav vajadzīgs!
  6. xchalis

    Gada Topiks

    Nezinu kapēc man sāk likties, ka tu mēģini sasmelt izlieto ūdeni! Visu dari pārdomāti, visiem sāc piekodināt noteikumus, utt. Vai ne tā, ka tiecies uz kautko augstāku?
  7. Brīžiem liekas ka tie tekstiņi diezgan neveikli izdevušies! Tā teikt pārspīlēti, stulbi!
  8. Nē nu ok, main'iem arī nav tā, ka ir 14 gadi, atnāk no skolas un tik nosēž pie kompja, bet par to aktivitāti daļai piekrītu, varbūt varētu piesaistīt kādu pieredzējušu cilvēku, lai kautkā tos darbus sadalītu!
  9. Es jau pieminēju, ka tās ir tikai manas domas! For fun ok! Bet nopietnai spēlēšanai? Hmh
  10. Nu tātad, nolēmu nedaudz padiskutēt, par šo aptauju galvenokārt tapēc, ka šaubos vai kāds "iemet", "caurmet" aci šiem komentāriem, vai ja arī apskatās, tad šaubos vai tie liekas vērā ņemami! + Es nezinu vai šī tēma ir forumā jau bijusi cilāta! Tagad par pašiem variantiem! War3 vs. COD vs. Battlefield vs. CSS vs. 2nd CS 1.6! Sākumā es atlasīšu to vienu, kurš manās acīs ir tukša vieta! Tātad šobrīd tas būtu war3 serveris! Kapēc? Nekad nav patikuši visi šie superhero modi utt., jo uzskatu ka šie modi ir ,hmh kā lai pasaka, CS izķēmošana, un viņos jau pazūd šī spēles jēga! Parādās kautkādas mistiskas spējas, utt. Šis atkrīt! Ejam tālāk! Nākamajā grupā ietilpst COD (Call of Duty) un Battlefield! Tākā pats šīs spēles esmu spēlējis tik cik iegājis un izgājis, īpašs viedoklis man par šiem variantiem nav, 50/50, tā teikt DEF's! Tālāk, Otrs CS serveris! Te gribu piebilst, ka šādu variantu ir mēģinājušas darīt daudzas komūnas, bet rezultātā ir sanācis tā, ka vienā serveri ir 21/21, bet otrs stāv tukšs, vai arī ieiet kāds pašaudīties 2x2 3x3! Labi ok, esmu pilnīgi pārliecināts, ka šeit tāds variants nebūs, jo pats parasti gaidu vakaros 10-15 min lai tiktu main serverī! Otrs serveris būtu tikai atvieglojums tiem, kuriem nav reģistrēts niks! Taču atkal pazustu tas asums, kas rosās serverī, respektīvi, ja es ieraugu kādu brīvu slotu main serverī, es uzreiz skrienu uz to, un sanāk tā, ka tas otrs serveris ir tāds kā pašaudīšanās serveris, bet main's spēlēšanai! Pēdējais, CSS! Pašlaik mans favorīts! 1kārt, šādi serveri nav diezko izplatīti LV, līdz ar to vienā no vadošajām LV komūnām šāds serveris nenāktu par sliktu! 2kārt, uzskatu ka nevajadzēs sūdzēties par aktivitāti serverī, jo arī man pašlaik ir tā, ka nav kur spēlēt šo spēli pienācīgā līmenī! 3kārt, Komūna būtu diezgan daudzveidīga, respektīvi būtu, kur izvērsties, un nosist laiku! 4kārt, Kombinācija CS 1.6 + CSDM + CS:S + TF2 iet diezgan labi kopā, lai gan kļust diezgan apnicīga! Respektīvi es noteikti spēlētu vairāk GIGN'ā ja ieviestu CS: Source serveri! P.S Šis ir tikai mans viedoklis, un manas domas!
  11. xchalis

    Aizmirsu...

    Tādu nepazīsti? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=30575
  12. Šeit tavs posts ir nulle, ej Spama sadaļā, topikā - "Ja tev vajag ielūgumu"
  13. xchalis

    Wtf?

    Taisnas rokas, un galva uz pleciem - tad šitādi sūdi nenotiks!
  14. Vakar uznāca kautkāda apgaismība, un nolēmu uzinstalēt Sourcu! Nu ok, visi prieki beidzās, kad gāju iekšā spēlē, teju teju ieies bet tad izlec ŠIS ! Vai kādu jau nav piemeklējusi šī problēma? Skatījos guglā, visur kautkādi greizie stīmotie (spēli nepirku, respektīvi nonstīms) paskaidrojumi!
×
×
  • Create New...