Jump to content
GIGN Forum

-=ThQ=-

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by -=ThQ=-

  1. nezinu kas tur bija shine plugina, es vnk uztaisīju 5 minūtes laiku kaut-ko līdzīgu.. #include <amxmodx> #include <amxmisc> public plugin_init() { register_plugin("ANTI CD HACK","0.1","-=ThQ=-"); register_event("ResetHUD", "reset_hud", "b"); } public reset_hud(id) { new iVers[8]; if ( (get_user_info(id, "cd_version", iVers, 8)) > 0 ) { server_cmd("amx_banip 0 #%s CDHACK_DETECTED", get_user_userid(id)); } return PLUGIN_CONTINUE; } strada tapat ka RHLG anti cd-hack. : *. ja speletais ienak ar Cheating-Death -> autoban. *. ja speletais ienak ar CDHack -> autoban. nav nekādus tasks. viss vienkārši!. P.S. uzskatu ka topics ir vecs ja viņš ir uzrakstīts gadu atpakaļ , šis topics nav vecs:)
  2. ne, tapec ka ja nika ari bus tadi simboli " < > { " - tie nepierakstās datu bāzē. un tapec ari puse no adminēm nav acc.
  3. mes fixejam šo problemu. manageamx admins un nodzest visus adminus kurām nika ir " * / < } [ ] { > " ja to nepalīdzes tad vel vajg failā: admin_amxbans.sma mainīt šo #define MAX_ADMINS 64 uz šo #define MAX_ADMINS 512
×
×
  • Create New...