Jump to content
GIGN Forum

renegads

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

renegads's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki tātad biju leitojis vienu komandu lai servera ranku restartētu, bet Ik pēc 4-5 dienam tas pats restarteas o sevis, bet es vēlos lai pats varētu ranku restartēt manuali kad es to gribu ! Varetu kads izspalīdzēt ?
  2. Neintrese tavas domas, intrese ka to baneru var uzstadit uz sava, pilnigi vienalga ko tu doma un ko citi doma ja gribi diskuset ej izspaudies cita topiak, pat foruma sadalaa, ja nav ko raxtit pa temu, tad ludzu kraties vien talak!
  3. Es ar veletos uzzinat ka tas ir dabujams, Kads varetu iedot linku uz plugina vai vnk tā plugina nosaukumu ?
  4. Hah, pat nebiju ieverojis, ka citos serveros arī tā rādas , Varat šo dzest ārā! Nofailoju :////
  5. de_inferno0000.bmp Tātad ka noņemt sajā bildē redzamo Spamu aks izmetas, ka uziet uz Spota, peidzimst uzkapjot uz Buy zonas utt. Ka nonemt to cs pamacibu no sava servera ?
  6. NEgribu taisit jaunu topiku tapēc, prasīšu šo jautājumu šeit pat, bet varbut Tu, Znot, vari palīdzēt man un pastastīt ar kur var nomainit to naudas ciparu ????
  7. Mjā, žēl, ka uk atrodos, bet paldies kautkā jau dabūšu rokās! TC
  8. Tātad tikko esu reģistrējeis techpointa paņēmu viņa doto slot skriptu, protams editoju cenas dienas un uzliku savus amxbans un id. Sakumā testējam slotu, viss ok pienak nauda uz techpoint,atnak kods, bet kodu ievadot saka kods ir napareiz vai jau izlietots, termins beidzies. Kas par :?? Man vel kautkas jaizdara tecpointa iekša sava kontrol panēli vai kautkas jaedito scriptos ?
  9. Kad eju kādā serverī kam ir parole, respektīvi cw serveros man rāda Invalid server password, lai gan viss tika ievadīts 100% parzeizi, jau no vakardienas vakara ši problēma parādijās, taču vel aizvien viņa ir... Ko darī?
  10. Kad eju kada serveri uzmet
  11. Vads iesprausts iejejot Control Panel .. Network connect , man neraada to local connect !
  12. Tātad, vakar pārinstalēju sava PC windows. Bet nezinu kā pieslēgt internetu ! Kā pieslēgt netu pc pēc windows pārinstalēšanas,Ja vaidzīgi kādi driveri tad sakiet kādi un pastāsties kā lai es dabonu netu !
×
×
  • Create New...