Jump to content
GIGN Forum

Royalaty

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Royalaty

  1. Kā būtu ar World of Warcraft serveri šim projektam? Diskutējam šeit - vajag/nevajag!
  2. Nopāčoju - man to programmu atstāt palaistu?
  3. PuB serverītis- pēc dažu gudrīšu čakarēšanās rāda Not responding! Kā "mazie gudrīši "piekļūst serverim un nokrašo to? Any idea how to protect? Kā uzlikt CS serverim drošibu! Pateicos!
  4. Pārinstalēju Operētājsistēmu! Izmantoju jau iepriekšējo serveri! Tagad tas ir ātrs palicis , laiks skrien , vis spārvietojas ātri..kā šo gļuku labot? No kurienes šis uzradies? Serveris nekādi nav ietekmēts un mainīta tā konfigurācija! Ja kāds zin , kas ir cēlonis šim gļukam - uzrakstat! Paldies!
  5. Portāls LabZ.lv meklē savu cs 1.6 PUB serveri! Ja kāds māk izgatavot kvalitātīvu un stabilu serveri - rakstiet uz [email protected] vai skyp>lords1985
  6. Nu Jūs ar esat klauni :D Tagad ir jautājumi? Es vēlot tikai vienu lai admini parāda savu poweru un ieliek manu serveri tad vismaz manuāli serverlistē....! Tas arī viss! Paldies par uzmanību! cs.labz.lv <---- Paldies!
  7. (bija interesanti uzzināt ) Nu tad manam serverim nekad neparādīties Gign server listē?
  8. Cenšos pievienot savu serveri GigN server listē - izmet logu - ka man esot mainīga IP un vajadzīga nemainīga IP - man ir nemainīga IP!! Ko darīt? Kā pievienot serveri?
  9. 2.4.3 patch only THE BEST HIGH RATE SERVER EVER ( CUSTOMIZED ) 2 shop malls Lvl road ( Hyjal ) Custom Boss Awsome scenario Custom Items Custom events Currency Vendors Huge Forum Spells work ( ..updating ) Mounts work Trainers work Experienced players and members Free playing Fun playing * KOV crew * tagad arī otrs relams - PvP 70 lvl INST! Pievienojies tagad!
  10. Ja ir kāds specs šajā jomā tad atrakstat man! Bannera izmēri - 468px-60px
  11. P.S lai izmantotu ultimate ieraksti konsole: bind f ultimate un ar F burtu bus ultimate Lai būtu neredzamība tev jākačā " Human Alliance ' Kačājot ņem skillus visus ko vari, pēc 6LVL būs ultimate vnk war3menu Paldies tev
  12. Varbūt kāds zin kādu labu pamācību kur kas rakstīts par klasēm un pieejamiem skilliem! Kāda ir skilla bind key komanda u.t.t! Šodien tikai sāku kapāt - nav ne jausmas kas un ka! Man jau 8 lvl bet spēlēju ka noobs - tur citi jau ir neredzami , augstu lec u.t.t - a es neko nevaru izdarīt! Kāds palīdzēs? Man sānā ir gāzmaska , tad čiekurene un uzraksts -ultimate is ready! Kas jādara? Paldies!
  13. Labāk iemetat linku kā spēlēt war3 serverī - esmu jauniņais!
  14. Ok wow players or KOV fans! We present the final version of our server 2.4.3 support! *** FUNSERVER *** 2.4.3 patch support Teleporter NPC ( in all stater locations ) LvL road ( In Hyjal ) Shop mall ( In Shattrath ) Custom events ( Custom boss ) Custom items ( made by Lords ) Custom vendors ( new items and armor sets included ) Uber items ( 400-800 dmg ) PvP events saturday ( at 21.00 ) Sunwell spawned Que'l Adanas isle spawned Level cap 80 GM needed Set realmlist kov.lv Website
×
×
  • Create New...