Jump to content
GIGN Forum

cliv

Mirstīgais
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

cliv's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveicināti! Tātad mani moka šī problēma(sākās tikai šodien). Ieeju ventrilo, mēģinu runāt ar kādu, nekādas reakcijas.. neviens mani nedzird. Ieslēdzu skype, pazvanīju draugam, tas mani dzird. Vienlaikus ieslēdzu arī Ventrilo un iegāju serverī runāt ar citiem, viņi mani dzird. Nometu skype klausuli, ventrilo atkal mani nedzird. Uzlieku skype sarunai hold, arī nedzird. Kad skype vispār ir izslēgts arī nedzird. t.i. kad es esmu ar kādu skype sarunā, tad vt mani dzird, bet kad neesmu, tad nedzird. Varbūt kāds zina šīs problēmas risinājumu? Esmu izmeklējis vairākas lapas @ google, bet neesmu atradis atbildi.
  2. Kāda tev vispār daļa kā es izmantoju savu brīvo laiku? Labāk būtu pateicis kaut ko jēdzīgāku, nevis šeit taisīt lieku flood un krāt postus.
  3. Ar spēli UnrealTournament arī ir tas pats.. nevar pieslēgties pie internetserveriem.
  4. Lūk problēma. Vakar (24.07.2009) no rīta spēlēju CS 1.6, viss bija kārtībā. Atnācu vakarā mājās, mēģināju pieslēgties pie jebkura cs servera - nekā. Nevar pieslēgties. Kāds varbūt zina, kur tad īsti vaina ir? Varbūt kāds ir sastapies ar šādu problēmu un zina kā man rīkoties? Firewall atslēdzu, antivīrusu noņēmu, gan steam, gan cs esmu pārrakstījis. Nu nekā. :/
  5. Tas arī būtu viss ko šeit lietotāji man var pateikt?
  6. Apollo, bet bez kabeļtelevīzijas
  7. Dažreiz piebremzē normāli... it īpaši, kad sāku šaut, tad recoils jocīgi vadās. Kādiem reitiem būtu jābūt konfigā priekš mana interneta? Man tavu pingu Lūk, vēl bilde, kad esmu spēlē - BILDE
  8. Vēlos pajautāt, varbūt man ir kaut kas nočakarēts ar manu konfigurāciju, jo man visur speedtestos rāda, ka man pings ir 28-30, bet iekš cs man ir vienmēr 35+. Internets 10mb/s ar vadu. Varbūt kāds var pateikt kas man būtu jādara, lai to nostabilizētu? Lūk ping pārbaude caur cmd > BILDE Gaidu jūsu palīdzību vai kādus ierosinājumus.
  9. Vāu! Nu tu gan izcēlies umnik! Ja tu zinātu atbildi, tu jau viņu pateiktu. Sanāk tev ir mozg 0 un tu vienmēr pārinstalē cs pie katras tā kļūdas. P.S. Kiwix, thx (: palīdzēja.
  10. Ku-ku? Vai tiešām pilnīgi neviens nezin ?
  11. Problēma: Šauju pa sienu - sienā nerādās lodes... uzmetu he gren uz zemes, neparādās plankums... zīmēju tatoo uz zemes vai uz sienas, skaņa ir, bet rezultāta nav... kā to izlabot? Protams, nepārrakstot cs...
  12. cliv

    Photoshop

    Sveiki! Vai ir kāds labs photoshop masters, kurš varētu par velti uztaisīt cs komandas logo? Ja ir, lūdzu atsaucaties vai rakstat PM.
  13. cliv

    Online Tv

    Varbūt kāds varētu man pateikt kādu online TV, kur rāda kādas ziņas par cybersport? Tiešāk par cs/css Būtu interesanti paskatīties!
  14. Taisot šo man vienkārši rādās Request timed out...
×
×
  • Create New...