Jump to content
GIGN Forum

4life

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

4life's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nē, man vajag tīru 47 protokola half-life serveri, patiešām neviens nevar padalīties?
  2. Sveiki, vai kādam lūdzu nebūtu half-life 47 protokola serveris priekš linux? Ja ir, lūdzu iedodiet linku, kur lejuplādēt, jo googlē patiešām nevarēju atrast.
  3. 4life

    E-pasts.

    Sveiki! Vēršos ar jautājumu pie jums, jo citur neatradu sakarīgu atbildi! varbūt kāds zin kā es varu izveidot kautko līdzīgu ēpasta serverim? man nepieciešams lai uz mana domēna es sev varētu uztaisīt epastu ([email protected]). ceru, ka sapratāt. būtu jauki, ja kāds iedotu linku uz kādu pamācību, jo es īsti nezinu kā šo epasta figņu sauc. Paldies.
  4. Sveiki. Esmu iesācējs šajā jomā un vēlētos uzzināt atbildi uz nelielu jautājumu, kura atbildi serčā neatradu. Man interesēja kā es varu piedabūt, lai ieslēdzot serveri komanda /me strādā. Precīzāk lai man nav jāiet caur amxmodmenu tā jāieslēdz, bet lai tā automātiski ieslēdzas un ir lietojama, kad palaižu serveri. Paldies.
  5. Sveiki. Nesen nopirku domēna vārdu *.lv no nano.lv. Viss strādā kā vajag, bet man ir jautājums un var`but kāds zinās atbildi. Es vēlētos pievienot subdomainu (sub.xxx.lv). Dzirdēju, ka vajag veidot kādu subdomēnu serveri vai, ko tamlīdzigu, bet īsti nezinu kā to sauc un par šīm lietām maz saprotu. varbūt kāds mani varētu apgaismot nedaudz? Paldies.
×
×
  • Create New...