Jump to content
GIGN Forum

(^___^)

Mirstīgais
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by (^___^)

  1. www.vgc.lv - www.irek.lv Sveiki, ir atvēries jauns projekts zem jauna nosaukuma, kas iepriekš visiem zināms saucās - vgc.lv Ir atvēries ar jauniem spēkiem, atsaucīgu administrāciju un ar lieliem mērķiem un redzējumu uz nākotni, pievienojies - esi viens no mums! Mums ir pieejams dd2.irek.lv serveris un pavisam drīz jau mūsu serveru klāstu papildinās arī deathrun un deathmatch serveri, lai arī esam ļoti jauni, serverī jau esam sasnieguši 21/21 apmeklējumu dienā, nāc un šaudies ar mums! Kā arī vēlāk domājam palaist citu spēļu serverus, kā cs:go un ne tikai. Kā arī bez tā mums mājas lapā ir iespējams pievienot video, bildes, piedalīties serveru/foruma konkursos, lasīt katru otro dienu jaunumus pasaulē, IT un ne tikai, kā arī daudz, daudz, kas cits vēl mums ir padomā, kas tikai vēl būs, kad sasniegsim attiecīgo lietotāju skaitu! Kā jau jebkuram jaunam projektam ir nepieciešams nokomplektēt komandu un šobrīd esam aktīvi meklējot serveru uzraugus, kā arī ban team un moderatora amatu pratējus Projekts, varam galvot būs ilgs un veiksmīgs, jo tam visam pieejam ar lielu atbildību un precizitāti, par naudas problēmām, mēs nevērsīsimies pie lietotājiem, bet gan paši risināsim, bet arī tas nebūs jādara, jo tādu nebūs - to mēs varam Jums apsolīt. Ar cieņu, irek.lv administrācija. Forums Statistika Mājaslapa Banu saraksts
  2. 6,99 pa eiro lētāk, nekāda lietā starpība un + es tādu saitu dzirdu pirmo reizi tā kā nezinu kas tas pa saitu un pārāk droši neliekas, bet paldies par info un par meklēšanu / palīdzību, ļoti novērtēju! edit: Kā arī tu neievadīji select your location - ja ievada Latvija, tad tie paši 9eiro ir.
  3. man vajag tikai 1.6 un pieliekot klāt laikam tas ir pvn, tie paši 9 arī sanāk, jau skatījos un jau iemetu grozā pa dārgu kā arī laikam nevar norēķināties ar visa electron iespējams te ir kāds tirgotājs?
  4. Neizliecies par stulbeni, spēli steamotu man vajag CS!
  5. Nav kādam zināms, kur dabūt cs steamu lētāk, izņemot pērkot no steam lapas? Tas tak nav normāli, ka viņš maksā 8eiro, tad jau labāk cs:go nopirkt 3eirikus piemetot Vai varbūt ir kādam šeit uzticama persona no kuras varētu nopirkt? Lūdzu palīdzat, vajadzība steidzama
  6. Sveiki ļaudis! Griežos pie Jums ar palīdzību, ieteikt kā rīkoties tālāk, jo ir ļoti aši nepieciešams kaut kā to datoru atdzīvināt. Sanāca ziemassvētkos tā, ka no apmēram metra augstuma, nokrita protatīvais dators HP PROBOOK 4330s un ja mani atmiņa neviļ(biju dzēris) ieslēdzu uzreiz kā nokrita un viss aizgāja līdz windows ielogošanai un viss arī tālāk gāja, viegli nopūtos un nodomāju ka labi paveicās.., bet nākamajā rītā slēdzot datoru iekšā vairs neiet tālāk par windows starting logu, kur parādās tie 4 win7 karodziņi un nu jau ir gandrīz kā ieslēdzies, bet tālāk par to diemžēl neiet. Arī pirms windows starting loga piedāvā divus variantus - windows repair (spiežot uz šī, aiziet pats sākums windows repairam un pakarās ar melnu ekrānu.) start windows normal (spiežot uz šī aiziet līdz windows starting logam un uzkaras) Lūgšu Jums padomus, kas varētu būt par problēmu? Itkā visu vaļā attaisīju, apskatīju nekur nekas īsti neredzas, ka būtu kaut, kas nokritis vai kaut, kas atvienojies, kā arī pakratot datoru nekādas skaņas, ka dziļāk iekšā būtu, kas salūzis. Kur labāk griezties uz kādu remontu un cena laikam jau nav vidēja, bet gan atkarīga no problēmas ja? Tapēc laikam lieki Jums jautāt aptuveno cenu. Lūdzu uz jūsu palīdzību, liels paldies jau iepriekš!
  7. 4. mēnešus jauns projekts www.semtex.lv, aicina pievienoties jaunus un aktīvus spēlmaņus, lai neiznīktu šī nostalģiskā spēle - counter strike 1.6 Mums pieejami pašlaik 2 serveri dd2.semtex.lv csdm.semtex.lv (manuprāt, labākais serveris Latvijā, kur arī ir regulāri cilvēki, bet mums vēl vajag tieši TEVI!) Un mēs augam ar katru dienu ar vien lielāki, nāc pievienojies, iegūsti jaunus draugus, kā arī daudz ko citu, mēs esam vienīgais projekts, kas neaprobežojas tikai ar spēlēm, mums arī ir pieejama daudz cita izklaide, kā piemēram var aplūkot ~700 filmas par brīvu un pilnā versijā tikai pie mums! Pievienojies un iegūsti daudz ko jaunu! http://www.semtex.lv
  8. (^___^)

    Lūdzu Palīdzi.

    Idiots! Tā ir konkurence un tas ir tikai normāli, ka es uztraucos, ka mana draudzene tur netiks, tādejādi lūdzot nobalsot, nekāda sakara spamam.
  9. (^___^)

    Lūdzu Palīdzi.

    Viss, kas Tev ir jāizdara, jāieiet draugiem.lv portālā jāuzspiež uz http://www.draugiem.lv/blendamed/special_blendamed_konkurss/members/?forceOpen=1042&stat=say un jāieliek vērtējums ar 5 zvaigznēm, pavisam nedaudz pietrūkst, lai mēs būtu to skaitā "7 laimīgākie smaidi" Paldies jau iepriekš visiem, kas palīdzēja! Atlikušas 3 dienas, līdz balsojuma beigām.
  10. (^___^)

    Lūdzu Nobalso.

    Zem kā tieši un, kas slēpjas? Tas noteikti nēesmu es. Ja tas kaut ko izsaka esmu mangarsocepumi, iespējams būsim zināmi.
  11. (^___^)

    Lūdzu Nobalso.

    Uzspied lūdzu šeit, sameklē tādu bildi un lūdzu nobalso! ar 5 zvaigznēm
  12. Atvēries nu jau neilgu laiciju jauns projekts http://cs.itap.lv ar gana labu administrāciju, mērķiem, cieņu pret lietotājiem un daudzveidību, pievienojies. ------------------------------------------------------------- Mājas lapa - http://cs.itap.lv/ Forums - http://cs.itap.lv/forum/ Stati - http://cs.itap.lv/stats Bani - http://cs.itap.lv/bans/ban_list.php ------------------------------------------------------------- Kā arī serveru modi, kas pašreiz ir pieejami cs.itap.lv serveru piedāvājumā. ------------------------------------------------------------- Pub serveris - cs.itap.lv:27015 CSDM serveris - csdm.itap.lv:27016 War3 serveris - war3.itap.lv:27017 -------------------------------------------------------------
  13. Counter Strike Source projekts http://cs.technonet.lv ir atgriezies ar jauniem spēkiem, jauniem mērķiem. Mūsu mājas lapa - http://cs.technonet.lv Forums - http://cs.technonet.lv/modules.php?name=Forums Bani - http://cs.technonet.lv/sourcebans/ SourceTV - http://cs.technonet.lv/sourcetv/ (Izstrādes stadijā.) Statistika serveriem - http://cs.technonet.lv/hlx1/ Un mūsu 4 css serveru modi. Pub - 84.237.231.200:27015 GG - 84.237.231.201:27016 WAR3+DM - 84.237.231.201:27015 ZM - 84.237.231.200:27016
  14. Uzgavilēsim, nosvinēsim. CTTS ir atgriezies ar jauniem spēkiem, jauniem plāņiem un jauniem mērķiem. Pašlaik mums ir arī serveri. cs.ctts.eu gg.ctts.eu csdm.ctts.eu Protams nepieciešami palīgi serveros, forumā un citās lietās. Mēs Tevi gaidam.
  15. nezin par kontaktu un par pluginiem, kas pareizi jānokonfigurē. amx_ban (^___^) 0 wallhack šādi izdarot banos neparādās http://nuke.lv/bani/ban_list.php un banu noņemt nevar, kāda varētu būt vaina un varētu lūdzu pateikt, kā to labot?
  16. Man itkā ir uzlikti amxbani viss ir okey, bet serveris neiet kopā ar viņiem, karoč es nevienu nevaru nobanot. Nemāku īsti savu problēmu aprakstīt, bet ceru, ka palīdzēsiet
  17. Sveiki, vai jūs lūdzu nevarētu iedot linku, kur nokačāt pluginu ad_manager, jo ne šeit gignā, ne citos saitos, kur meklēt pluginus neatradu šo pluginu, lūdzu palīdziet. Paldies jau iepriekš būtu arī labi ja jūs man pastāstītu, kur, kas jāliek, lai tas darbotos. Vēl pie reizes viens mazs jautājums, kā var amx_ip pluginam uzlikt atļauju, lai visi lietotāji to var apskatīt, pašlaik tas ir atļauts tikai adminiem. Un vēlviens jautājums. Taisu tagad serveri, iegāju serverī caur amxmodmenu - cvar settings nomainīju uz kādu no tām def parolēm, lai neviens netiek iekša un varu mierīgi taisīt serveri un restartēt, bet es uzliku, izgāju ārā un aizmirsu, kā es varu nomainīt to? Lūdzu palīdzat.. Serveri taisu caur ftp.
  18. UP! Vai tiešām nav neviens zinātājs šajā jomā? Vismaz tad uzrakstat, kur, lai es par to interesējos, ja šeit nav tādu cilvēku, kas nezin vai negrib palīdzēt.
  19. Es atvainojos, kas jūs traucēju, bet man šobrīd ļoti aktuāli ir tas, kā sašaurināt jauni ipb foruma versiju, kur jāiet, kas jāmaina, esmu visu izložņājis neko lādzīgu neatradu. forums izskatās šādi spied šeit. vēlētos to sašaurināt, kā šeit - spied šeit.
  20. Ja varat iet paši 12 gadīgo forumās sirups.lv
  21. Nu labi, jā arī tādus esmu meklējis, neko nēesmu atradis, var lūdzu kāds pateikt kādu?
  22. Paldies, bet nēesmu tik labs angļu valodā, lai sāktu uzturēties tādā forumā, vai tiešām neviens citus nezin?
  23. Sveiki, man ir apriebušies visi spēļu forumi un esmu degradējies neko nelasot citu, kā tikai saistībā ap spēlēm, webiem, photoshopiem utml. forumiem, bet gribētos atrast kādu interesantu forumu jauniešiem vai vispār cilvēkiem saistībā ap mašīnām,sportu, celtniecību, vispārējo valsti, politiku utml. forumus, bet nekur nevaru to atrast un būt tur aktīvs un iesaistīties kaut kādās diskusījās, varbūt kāds zin un var padalīties? Būtu ļoti jauki, ja kāds man pateiktu kādu šāda veida forumu, kur aktīvi visi iesaistās diskusijās, vairākas sadaļas par globālo pasauli, paldies.
  24. (^___^)

    Nu Grūti Jums?

    Tātad situācija ir tāda, vienā komūnā, neminēšu, kurā ir šāds pro spēlētājs un neviens man netic, neuzticas, ka viņam ir wallhack, cik zinu, tad gignā ir skillotākie admini un ceru, ka jūs palīdzēsiet man. http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=106183 Ļoti ceru, ka noskatīsieties līdz beigām un izteiksiet savu viedokli, ko jūs tur redzējāt. p.s Būšu ļoti pateicīgs.
×
×
  • Create New...