Jump to content
GIGN Forum

Motoron

Mirstīgais
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Motoron

  1. Bet vienalga vai ja uztaisu PHP failu ar to kodu man jau kkaa jaiefreimo vinsh webaa, vienalga vai HTML vai PHP....un kaa to izdariit?
  2. Ieliku php failaa, bet kaa lai infreimoju lai ieliktu vinu HTML lapaa?
  3. Nekas nesanaak tid.'&view=getnewpost">'.$row->title.' '; } ?> 'sitaadu uzmet, visu visur pareizi nomainiiju
  4. Man ir Html webs un IPB forums, jautaajums ir taads vai var uztaisiit taa, ka man HTML webaa raadaas jaunaakie ieraksti forumaa? Mana IPB versija ir 2.3.3 un ja var tad kaa to lai izdara?
  5. <img src="/stats/images/maps/{map}.jpg" width="139" height="105" title="{map}" /> Man tur nesanaak, man neraada bildes man webs http://lifepub.freehostia.com/ un mapes staav cstrike (FTP hosta tajaa direktijaa). Luudzu paliidizet...
  6. Man peec taam 30 sekundeem uzmet sho Forbidden You don't have permission to access /monitors/mans webs.com/monitors/index.php on this server. Apache/1.3.33 Server at manswebs.com Port 80
  7. A kur bildes adrese jakopē?
  8. Man vajag webam lai augshaa mainiitos reklaamas baneri, lai nebuutu viens, bet gan peec refresha nomainiitos cits. Zinu ka bija kaut kaads kods. Tad varbūt kāds var ielikt to kodu?
  9. Es savienoju IPB forumu ar html web lapu, bet pie Edit Board Header & Footer Wrapper izdzēsu <% BOARD HEADER %> lai nerādītos html lapā, itkā nerādās IPB hederis html lapā, bet pie foruma posta neparādās iespējas, boldēt tekstu, pievienot attēlu u.c. Varbūt kāds zin kas par vainu un ja kāds zin citu versiju, kā ieintegrēt IPB html lapā lūdzu pasakat.
  10. Meklēju iztulkotu e107 V7 valodu, ja kadam ir un vinsh velas padaliities suutat man uz [email protected] vai iemetat linku foruma, liels paldies jau ieprieksh.
  11. Sanaaca taada neliela kluumiite uzliekot, usher info menu (logina panelis) only for Superadministrator, bet izlogojoties protams, ka vinsh neraadaas, jo manam webam to nevajag, tomeer, kaa lai tieku Admina controlpanelii, zinu ka e107 bija links, bet shim nezinu vai ir, ceru, ka paliidzeesiet.
  12. Motoron

    Ucoz

    labs darbs, tieshaam uz ucoz nebiju gaidijis, ka taa var uztaisiit.
  13. Vai kads nevaretu paliidzeet uztaisiit banneri prieksh futbola weba. Veelams lai uz banera buutu futbola speeleetaji un uzraksts Fboll. Ceru uz atsauciibu.
  14. Bet tas jau ir tikai kaa apvienot registraaciju!!!
  15. Es galiigi nesaprotu neko no shiim lietaam varbuut vari uzrakstiit kaa?
  16. Kā var dabūt IPB aukshā navigācijas paneli, tā kā redzams attēlā.
  17. Atradu te pat juusu forumaa var close.
  18. Varbuut kads konkreetak kko zin?
  19. Bet ar UTF-8 nevar partulkot, partulkotajam raadas keburi garumziimju vietaa. Bija kkadaa failaa kkas janorada.
  20. Varat kaads iemest linku, vai paskaidrot, kaa var partulkot PHP fusion valodu failu, zinu ka kkas kkada php failaa jaapaaraksta, bet vairaak neko, paliidzat
×
×
  • Create New...