Jump to content
GIGN Forum

striker11

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

striker11's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. taatad regulaari serverii mainaas cvars! varbut kads zin kas par vainu? piemeram, kartes laiks ir 30 min....pec kada laika(1-2 dienas) tas uzlec uz 80 min un tad jaspele 80 min kamer uzliekaas vote un nomainaas map!
  2. tev vajag tu ej! baigaa atbilde..pajols
  3. ble jau pateicu...ej skaties un lasi .. to man ari tev pamacit?
  4. es domaju kad vins ko citu vaicaja nevis minu, bet lai no stroka nak ara lazeritis ar kuru paspidinat uz citiem speletjaiem, neesmu nekad redzejis bet esmu dzirdejis kad tads esot dazos serveros =/ jaa jaa un vins viniem uzskrein virsuu>? nee! tas ir lazeris kuru uzliek un kurs uzspraagst! taa ir miina un lai to uzliktu ir jabindo gan nopirksana(var atrii savadak) gan uzliksnana
  5. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=221113 luudzu lasi ja kas tad nav jabindo tikai lai uzliktu bet arii lai nopirktu!
  6. ta vienalga kam man vajag...prikolam..es prasu vai zinat vai ne
  7. nu nebuutu slikti..es negribu tevi apgrutinat bet nu ja tas nav ilgs darbs un tev nav gruti tad moska uzmauc
  8. es ar labprat notestetu bet nav vairs
  9. bija taads triks ka admins vareeja 4ataa ieraxtiit textu ko itkaa saka cits speletajs ar ..bet nevaru atrast..amxmodx.org ar nekaa neatradu..varbut kads zin?
  10. ka var serverim uzlikt kautkaadu bildi vai textus tajaa logaa kas atveras kad ieiet serverii un kuraa jauzspiez OK lai varetu izveleties komandu...vinjaa raxtiits tas "you are playing in ....." bet es gribu savu textu
  11. nu ja esmu pieregistrejies uztaisijis to nosaukumu bet talak? ka varu visu likt ieksa? un uztaisit forumu un parejo?
  12. ka var uztaisit web uz oo.lv? piemeram striker11.oo.lv..esmu iesacejs..palidzat ludzu
×
×
  • Create New...