Jump to content
GIGN Forum

pank^

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pank^

  1. ir ja tagad jau sataisju pats izmeģinaju vienu veidu un tagad vairs nav viss serveris vienos dumos.
  2. nu tipa mainiju tur pie restrict menu bet man tur kautka nemainas prosti paliek visas granatas. a taja csdm.cfg faila vinkarsi izdzes man tas granatas ara?
  3. a pectam vajag restart mapi vai kautko tadu.?
  4. nu ludzu palidziet. esiet atsaucigi.
  5. Man ir tāda problēma man ir csdm serveris un man baigi besi ka tur visi ar flash bangiem un smoke granātām mētājas. Kā lai noņem šīs granātas nost? lai serveri viņas vispar nevar lietot. Gaidu palidzibu nevis uzdirsienu.
  6. es nesaku dirst vienkarši neraksti tad vairs man vajag palidzibu
  7. mulki es jau biju editojis kadas 5 minutes kamer tu vel nebiji iepostojis
  8. ā nu tipa sapratu viss iet bet man draugs saka ka var izšaut viņu var bet uz priekšu un uz kautkā ātri nevar tikt.
  9. Jautajums sakara ar HLTV. Nu tad ta kads ludzu var pastastit ka es pec tam kad es esmu iefilmesi caur HLTV cs. Un ka es talak viņu varu kautkur noskatities? Kas man kautkur jaraksta un kur man tas muviks nonaks? Un ka varnomainit HLTV nosaukumu kas radas pie specetatoriem?
  10. Vēlos uztaisit prieks servera webu, bet nezinu kur taisīt un arī nesmu nekad meginajis varbut kads var pateikt kur var vienkarsi viegli uztaisit majas lapu?
  11. Viss ir servers iet viss labi ranks strada , bet paradas problema. Varbut šis laiekas tizls jautajum, bet varbut varat aatbildet kas man jaraksta konsole lai restartetu visu ranku un top 15 un ta? Ludzu izpalidziet.
  12. a man to parada konsole kadi speletaji kada mape un cik katram pings. varbut tru rad vel ko citu
  13. ko šitas dod? tipa parada kadi speletaji un kada mape un tadas lietas?
  14. Tātad sveiki, variet mani apsaukāt un saukt par stulbu , bet izmeklejos visur bet tieši šo neatradu. Tātad sākam- kur var nokačāt csdm un kā viņu var uzstādīt? Ja kādam ir tad lūdzu iedodiet pilnu pamācību. Būšu ļoti pateicīgs. nu karš kā var uztaisit visu csdm serveri?
×
×
  • Create New...