Jump to content
GIGN Forum

Stafords

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Stafords's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Kapec es newaru ieikt serveri ieksa gigna man rada ka vins ir izslegts vai atrodas nestradajusa tikla bet man servers ir ieslegts! Un newiens newar ieiet serveri !
  2. Kas ir jadara lai nazis ir viena roka un ieroci otra roka ??
  3. Ka var ipb webam parmainit lai naw jaiet caur localhost bet piemeram gign.oo.lv??
  4. Es uztaisiju web! A ka es varu vinjam parmainit aukshu ?! Uz photo shopa uztaisju augshinju bet ka lai es vinju tur ielieku un kada formata vinju vaig ??
  5. Kapec kad es taisu web kapec man neparadas appserver mapite mape root??
  6. Nav iespējams sazināties ar serveri. Tas ir vai nu izslēgts, vai arī ar nestrādājošu tīklu Tad kad es pievienoju serveri man rada shita te bet servers ir ieslegts!Kadreiz kad man datoram internrts bij pieslekts no kabela tad es vareju pieslegt bet tagad man ir bezvadu internets kas pa lietu varetu but ???
  7. Kads varetu pateikt fvai iedot linku uz pamaci bu kur var uztaisit banneri !!
  8. Nav iespējams sazināties ar serveri. Tas ir vai nu izslēgts, vai arī ar nestrādājošu tīklu Tad kad es pievienoju serveri man rada shita te bet servers ir ieslegts!Kadreiz kad man datoram internrts bij pieslekts no kabela tad es vareju pieslegt bet tagad man ir bezvadu internets kas pa lietu varetu but ???
  9. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...amp;hl=Pamaciba Es pets shis pamacibas uztaisiju forumu! 1.jautajums: Ka var parmainit auksu forumam! 2.jautajums:Ka var parlainit adresi forumam lai naw tas localhost bet piem http://gign.lv 3.Ka var apvienot webu ar shiti forumu ??
×
×
  • Create New...