Jump to content
GIGN Forum

gavnjuks

Mirstīgais
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gavnjuks

  1. Kr4 man ir vajadzigs tulkotajs Interneta kursh varetu partulkot no LV uz RUS vnk negribas pasham rakstit (kepigs darbs) es esmu redzejis interneta tadus bet nevaru atrast kurs tulkot no LV uz Rus mekleju nehuja jedzigu neatradu moska kds zin?
  2. Baigi izcelies LOL jebanijs! ?
  3. Paldies man viss sanaca! bet veel viens jautajums akdam nav derigs stradajosh Crack ???
  4. kr4 tads suds nodladeju tagat citadak tagat atkal RAR faili un ieksha ISo visi daudz loti un tad tur vel ir rld-nfps.sfv kod arit aa un vel ir viens atkirigs no visiem RAR tur vins ir kaut kads bez cipariem parejier ar cipariem kipa 01 02 03 u.t.t ko darit?
  5. kr4 neiet tas pats kas Alchohol kipa Unable to Mount image. File not Accessible. Ko darit es uzliku ladeties no cita torrenta tad psatishos moska kaut kas cits ja mounto HELP !
  6. oki doki! ja neies es te rakstishu!
  7. Kr4 meiginaju ar Alchoholu nekas nesanaca vins eroru rada kipa ka nevar to failu atrpazit mdf vins 3,99 Gb sver msoka kads var iedot linku kur var noladet Deamon Tools?
  8. Kas ir Demons un kur var vinu dabut?
  9. Nesaprotu man javer valja tas Rar unrarot tos failu kautkada mape un un tad ar Alchaholu vert valja vai tad alchahol njem mapi preti ?
  10. kas ir suka4 ? KAds tad var palidzet?
  11. LAbdien noka4aju kipa NFS-PS no deep torrenta un es nesasprotu ka vinu ieinstelet vins sastav no tadiem failiem , kipa daudz RAR faili un ieksha mdf un mds faili vel un tad ir kipa blakus RAR failiem NFSPROSTREET-HKZonda.md0 NFSPROSTREET-HKZonda.mdf NFSPROSTREET-HKZonda.mds HKZonda_by_FDzone.org HKZonda.nfo nu tas ari viss? Ko man darit biju palnojis ka tas bus vienas vesals ISO fails kuru palaidshu ieinstelet ar Alchohol 120% HELP!
  12. Nop man nestrada man kad es to ielieku man Valve authanfithatoin!
  13. jancis38 ja vins nezin kas ir skanjas kartes driveri ka vins var zinat kur vini atrodas! kr4 clo? klausiesz ieej Start Contol-panel system tad atveries mazins lodzins tur Hardvare un tur klikskini Device maneger un tur atkal viens lodzins paradisies mekle kur kas saistits ar skanju gan jau tad tiksi gala!
  14. Kr4 man ir 2 servervaki bet vakar saka kaut ka lagot viena serveri 10 otra 13 cilveki agrak nelagoja bet pats interesantakais lago tiaki viena serveri tur kur 13 sloti un ari ne visiem lago bet tiaki tie kuri ir arzemnieki vai talak no Rigas! Tad nodamaju moska kads grib ielist mana kompi ! Iesledzu FIre wall bet vienalga lago!
  15. Man ar taa bija bet es uzliku taa ka tur kur ip jaraksta es ieliku niku un viss strada!!
  16. a kadus uzstadijumus labak likt? Un kape kad es uzlieku piemeram sv_airaccelerate 100 un rr serveri vins man pariet uz sv_airaccelerate 10
  17. ES atradu! Bet akpe man neviens kad nokrit nemirst bet gan atdzivojas ? pat kad nosauj! a un vel kadus lkabak uzstadijumus likt lai labak serfot?
  18. A un veel kadu surf modu labak nu viss popularako es skatijos n speleju serveros visur vienadi bet amxmodx.org tur ir savadaki un visadi surf modi kads tad labaks !?
  19. KAds nezin kur var noladet surf mapes es tikai 1 dabuju!
×
×
  • Create New...