Jump to content
GIGN Forum

kingS

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

kingS's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. es vareetu paprasiit? juus saprotiet, kad jums kko paskaidro? vai tikai ienjemat savu galvaa un viss? es jums paliidzu paliidziibu + atvainojos ka rakstiju 2 vietaas ! tev, nepielec baarbijveci ? tad cik es saprotu, paliidzeet netaisaties ne?
  2. Ljoti atvainojos, ka rakstu velvienu tadu pashu postu, bet es laikam nepareizajaa vietaa ierakstiiju... taatad taa... Tatad rakstu @ server.cfg log on, bet vinsh negrib saglabat logus mape /cstrike/logs kapec ta? csx moduljs ieslegts un plugins stats_logging arii. Kas vareetu buut pa vainu?
  3. Tatad rakstu @ server.cfg log on, bet vinsh negrib saglabat logus mape /cstrike/logs kapec ta? csx moduljs ieslegts un plugins stats_logging arii. Kas vareetu buut pa vainu?
  4. Ljoti uzmindrinoshi, bet man ir intel jaunaakaa versija, kurai ir funkcija izslegt vsync. Un pie tam visas speeles ( GTA SA, NHL 08 , FIFA 08 , COD4 ) iet stabili, neraustaas un viss ok, bet csam maz fps un raustaas... varbuut jaunaakajai versijai ir kkaada iespeeja kko labot? jeb visaam ir vienaadi, kaa ice cube teica? p.s. Genius, pameeginaashu!
  5. Man nav nvidia. Man ir intel. Zinu ka var ar developed, to jau teicu, bet tas nav tas... atceros, man bija CFG kursh to deva...
  6. Sveicināti, te atkal es - kingS. Man ir probleema, es speleju caur portatiivo un man fps liidz 50 max ! uz baazes knapi 90fps. Agraak man bija cfg, ar kuru es dabuju 200fps (nav vaina tikai developeraa), bet es vinju kkur pakaasu un vairs nezinu kur dabuut... varbuut kaads var paliidzeet? ar vinju fps bija virs 100 stabili, un arii cl_funktion_packet neraadija. bet bez taa cfg radija. Varbuut kaads zin, kur shadu fps dabuut? skatijos vienu pimeeru gign forumaa, bet tas cfg neliidzeeja !
  7. uzraksti likmes vai nauda un sac meklēt !!! lap palīdzēshu bet next reiz mēģini pats http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=24875 Liels paldies par palīdzību, bet redz, ka es jau tachu citeeju, no cita ( vieniigaa topika, kas bija zem nosaukuma derības ) citus neatradu, bet vienalga tur nebija saits uz derību pluginu. Lai vai kā, bet liels tev paldies!
  8. vienā postaa par pluginiem ieraudziiju, kko ko tiesi mekleeju... bet taa arii atbildi neatradu... Invisible, ja mani dzirdi, plz pasaki kaut nosaukumu sim pluginam... ja ne tad linku kur sho var dabuut. Varbuut arii citi kko zin par sho pluginu? tas ir plugins, kurs lauj likt naudas likmes uz speletajiem, kad ir palikus 1 x 1 ( ct pret T ) Paldies jau ieprieksh, par paliidziibu
×
×
  • Create New...