Jump to content
GIGN Forum

OutLaw

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About OutLaw

  • Birthday 10/26/1992

Profile Information

  • Location
    Riga

Contact Methods

  • Yahoo
    agirsneminskis
  • Website URL
    http://www.scooterspot.lv/
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

1264 profile views

OutLaw's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Tauta, kāds nezin, kur dabūt patchu? Es vienīgo, kuru varēju atrast, atradu gamerx.lv patchu, bet ar to lielākajā daļā serveru rāda, ka running an older version... help EDIT: Āāāā un vēl prikols!! Man TF2 mapē ir .exe fails ar nosaukumu "Team fortress 2", ka palaižu to tf2 aiziet, bet ja palaižu tf2.exe tad rāda sekojošu erroru :
  2. kkāds sviests bļa kko sarakstīju neto tagad visp ne boti ne wc3 iet :/ bļ* vot būtu labi uztaisīt gatavu serveri kādam un iemočīt torrentos ... vai arī uzpelnīties ... OutLaw.
  3. āāā skaidrs... bet piem es kkad mēģināju tā... es nez tur pohuj kā vienkārši apakšā jāsāk jauna rinda (Enter) un jāpieraksta (dotajāgadījumā) ptb.amxx? Paldies. OutLaw.
  4. kā citu plugin'u ķip pārinstalēt wc3? OutLaw.
  5. Es nomainīju shortcut'ā propertijos to garo hu*ņu tagad man ir šitā - "...Valve\hl.exe -nomaster -game cstrike" tagad man aizgāja wc3 bet neiet boti kapēc tā? rāda šito sūdu: L 11/21/2007 - 22:34:10: Client CVAR querying is not enabled - check MM version! L 11/21/2007 - 22:34:10: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "war3ft.amxx") L 11/21/2007 - 22:34:10: [AMXX] Run time error 10: native error (native "log_amx") L 11/21/2007 - 22:34:10: [AMXX] [0] cstrike.inl::_CS_MinModelsLoop (line 264) L 11/21/2007 - 22:34:11: [war3ft.amxx] [ERROR] 'Client CVAR querying is not enabled - check MM version!' '10' '1' 'Run time error 10: native error (native "query_client_cv Starp citu tiem kas nezin ja ir interese varat palasīt manu problēmu ŠEIT Paldies. OutLaw.
  6. man tieši tas jau stāv ... es nezinu kas tur jāraksta nu tajos plugins.ini utt... OutLaw.
  7. ohohohhoho :D:D normāli čali, iemācies vienu lietu ka neviens cilvēks arī ne dzīve būtne nav sūds pat ne blusa vai ods ;* pajoliņš :D:D PS. ja gribi banot bano neredzu tikai iemeslu nediršu Tev neko vnk izklāstu faktus ;D
  8. asshole paldies doma laba , taču nevaru atrast jau 10 min meklēju
  9. bet kā ? man vispār wc3 neiet! OutLaw.
  10. bet kas tur pareizi jāliek? tapēc jau jautāju ka nezin u piem. es saku būtu vienkārši ideāli ja kāds kuram jau ir viss sačīņīts un iet, varētu ielikt linkus no kurienes jākačā un gan liblist.gam, gan plugins.ini un cvars.ini nu tos kurus vajag iekopētu. Paldies. OutLaw.
  11. kad ieeju cs'ā man ir boti itkā amx arī strādā, bet nestrādā wc3 vispār pat neparādās rases izvēle... un jā mēģināju ultimate_sound izmočīt tas arī nezinu kapēc neiet itkā iemetu to .amxx failu pierakstīju pluginos to rindiņu (tikai nezinu vai pareizi) bet nu galvenais lai jūs kāds palīdzētu ar wc3 OutLaw.
  12. Kāds nevarētu lūdzu, kam ir jau normāli viss, sakompresēt un kkādā torrentā iemočīt?
  13. Tauta lūdzu lūdzu, kāds ielieciet linkus no kurienes nokačāt modus un iekopējiet gan liblist.gam gan plugin.ini failu saturu lūdzu es jau 2 nedēļas mokos nevaru sataisīt lai lanā varētu gan ar botiem gan ar war3ft spēlēt :/ itkā uzinstalēju amx ar botiem iet bet war3ft neiet Lūdzu atsaucību Paldies. OutLaw. PS. ja neskaidri palūdzu tad - es vēlos lai es varētu LAN'ā spēlēt gan ar botiem gan ar war3ft nu un vēlams amx arī
×
×
  • Create New...