Jump to content
GIGN Forum

skyd

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skyd

  1. Rakos pa to netu, un taa arii neuzinaaju, kaa darbojas webaa tie plugini, kur tiek paraadiita pashreizeejaa mape cs serverii, useri, kas seezh serverii, un pashreizeejie stati. Tie ir kautkaadi web plugini vai kas?
  2. Par to nav runa. Pie subdomeena noraadiishu peectam ip ar portu. Man vajag uzbaazt divus modus reizee, katram savu portu.
  3. Veelreiz staastiishu kaada man probleema. Kr4 tagad panjemu uztaisu dedicated serverim shortcut, iemetu addons mapee gan CSDM, gan war3 modus. Uztaisu veelvienu dedicated serverim shortcut, tikai ar citu portu, - 27016. Tad nu taa. Kaa lai es pie 27015 porta piesleedzu CSDM modu, bet pie 27016 porta piesleedzu WAR3. Iisti neizprotu shito lietu. Kautkaados configos janoraada porti?
  4. Pie pašas instalācijas ir pateiks kods. Tas ir: www.xtcs.eu
  5. ar domēniem nav problēma, to zināšu. Bet kur tos portus maina?
  6. Tātad, lieta ir tāda, ka īsti nesaprotu kā tiek uz servera pieinstalēti modi un plugini. Teiksim, ir man cs serveris -> cs.lapa.lv. Gribu es uzlikt war3 modu, kas būtu zem war3.lapa.lv. Vēl teiksim gribu uzlikt kz vai gg modu. Tiem arī attiecīgi vajadzētu kz.lapa.lv un gg.lapa.lv. Cik noprotu, tad modi un plugini tiek bāzti iekš cstrike/addons/ .. vai ne? Tad lūk, kā palaist visu kopā, lai būtu cs, war3, kz serveri? Ceru, ka sapratāt manu domu.
×
×
  • Create New...