Jump to content
GIGN Forum

prokiller

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

prokiller's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. es zinu kad lasermine ir plugins un tu ar savu googli nemaz neizcelies
  2. sveiki. Zinu kad noiets etaps un varbūt daudziem nepatiik , bet man patiik zombie serweri Tad nju es arii gribētu izveidot zombie serweri bet nevaru atrast nevienu sakarīgu addonu !!! Man gribētos csdm+Zombie+Infection+lasermine serweri vai kaads kautko rubii un var man paliidzēt ???? Bet manvaig tikai serweri kurā ir migla ne tumsa , un no vissiem spēlētājiem tikai 1 klūst par zombiju !!!!! Ja juusvarat , tadpaliidzat man , suuties linkus kuros var download gatavu jau addonu , vai arii derēs pamācība. mans skaypa nick: *kmB*Pr@Kil!eR (Paldies par atsaucību)
  3. Kaa var uztaisiit , kad nomirst kaads player , vinjam kreisaja augšējā stūri rādaas kaads uzraksts vai bilde ?
  4. Sveiki , vēlos zināat kas tas par prikolu, fiizhu ar tiem zaļajiem burtiem !!! Piemēram ar žaliem burtiem rādās apmeklee kmb.oo.lv varu arii taadu uzstādīt ?
  5. Jus nesaprotat , man nevaig restarteer ranku !!! Man vaig lai vinjš nerestartējās peec katras map !!!!
  6. Ir neliela problēma ar ranku , kad es nomainu map man ranks itkaa restartējās , bet iekš C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\data/WinCSX man ranks nerestartējās !!!!! kas varētu buut pa hunjaam ?
  7. esmu piemirsis vienu pluginu. Kad kaadu nošauj rādās tādi kaa stari , no nošautā spēlētāja līdz killeram ? Kas tas bija par pluginu, vaimodu
×
×
  • Create New...