Jump to content
GIGN Forum

Paparaci

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Paparaci's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Paparaci

    Iesakiet

    krc, iesakiet kaadu labu lineage 2 serveri ! a to dziredeeju ka speeleejot "sho fig zina ko" 1 ukrainju bizmesmenis kursh rubii line... aizbraucis uz maskavu un nositis kkadu chali kas bija konkureejosha guilda vadonis lineagee, jo bija speelee kko nesadaliijushi ! shii iemesla deelj veelos iechakot kas tas par games! Taa ka help!
  2. kaads nezin kaa var panaakt lai Cs vareetu 1 roundaa uzmochiit vairaakus Logo peec kaartas ?
  3. vispaar raada Warning conection problems , bet karaas, kad, lai pamainiitu karti izmanto amx komandas, sekojoshi doma---> amx karina serveri vienkaarshi taa pat pats no sevis vai serveris to nevelk? 1gb ram pietiek serverim? P.S. serveris nestaav man uz taa meesla, kas man profilaa paraadiits
  4. karoch .... izveidoju serveri, viss ok un viss ira blotna, tik kad izmanto votemap vai mapmenu komandas serveris uzkaraas kartes mainjas briidii... kaads var noraadiit aptuveni kur vareetu buut vaina mekleejama P.S. nevari paliidzeet, nebazies ar spamu u.t.t.
  5. jaa thx, bet vienalga gribeetos serveri, kura speelee vairaak par 4 playeriem
  6. Paparaci

    Serveri Nezinna

    kaads nevar ieteikt kaadu labu NE off wow serveri, a to naudu gruust uz speeleeshanu off ir debiili , ja pa vasaru maajaas esmu diezgan reti plzz iesakat kaadu ... aiz laika pateicos!
  7. 1.3 procesors sdramam (*liedots) ---> cik vareetu prasiit? (pentiums)
×
×
  • Create New...