Jump to content
GIGN Forum

zebiekste

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

zebiekste's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Tiesham iekseja ip bija ievadita nepareizi . Tagad kad ievadiju pareizu viss ok
  2. Nu tam man ir router LinkSys WRT54G. Nezinu kapec, bet neiet serveris uz manu arejo ip. Rekur port forward screen: Seit Un tads teksts man ir pie Launcher properties : -game cstrike -insecure -nomaster +maxplayers 10 +map de_aztec -console +sv_lan 0 +port 27015
  3. nu bet nevar jau tur vienu dienas textu konservert kadu menesi.
  4. zebiekste

    Dienas Teksts

    Nu es karo4 par to "Dienas Tekstu" (par dienas nenosauksi..). Varetu kads pamainit, jo es taa ar smaidu sejaa velos gan ieiet gan iziet no gign majaslapas. Nezinu kur jus vinus raujat, bet varat saceret vai ko tml. bet ludzu pamainiet biezaak.
  5. P.S ieej oo.lv Pieregojies un tad tavs IQ ir pietiekams lai saprastu kas talak jadara.
  6. nu bet stulbaakais jau ir tas ka spelejot ar vairak cilvekiem nakosa raunda nebuus. Jo csdm tik atdzimst un atdzimst. Un ranks neieskaitas
  7. bet kad es noneemu botus tad manus killus(kad speleju pret vienu dzeku) skaitija tad kad sakas nakamais raunds.
  8. Tu noteikti neemi to veco amxmodx kas bija pamaciibaa Vispirms noka4aa So un so Tad atver amxmodx-1.76d-base.zip un extractee Addons zem cstrike. Spied Yes to All. Tad atver amxmodx-1.76d-cstrike.zip un extractee Addons zem cstrike. Spied yes to all. Un tad amxmodx noconfiguree kaa bija rakstiits pamacibaa. Un tad pameegini izdarriit kaa rakstija gerik.
  9. Tas nav prieks new game Tas ir prieks servera. (Parbaudiitas vertibas)
  10. :D Lol tu pats lasiit nemaaki . Ja es teicu 1.vs 1. un tas boti nav dzeki, tas noziime ka es botus noneemu. . Vareetu tad statsx.amxx vai ko tur atsuutiit. Varbuut kautkas jaanomaina lai killus skaita uzreiz nevis peec raunda.
  11. aa nu laikam taa probleema ir taa ka es speleeju CSDM mod. Un es speleeju 1. vs 1. un kad uzreiz es nosaavu to dzeku taa kills neskaitiijaas bet skaitiijaas tad kad itkaa naakamais raunds sakaas!! Kas vareetu buut par probleemu?
  12. :( Galiigi man tas rank neiet. Kautgan man csstats_rank 0 un csstats_maxsize 10000 man tas rank neiet. Uzspiezu WinCSX.exe lai resetojas ranks ieeju savaa serverii nosauju dazus un raadaas es tur esmu 1. no 16 (jo speleeju pret botiem) un kiills ir 0 un death 0. Kapee taa?? Ko man tagad dariit??
×
×
  • Create New...