Jump to content
GIGN Forum

indido

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

indido's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. indido

    Namdaris

    Namdaris Šajā izglītības programmā audzēkņi apgūst: * koka būvkonstrukciju un celtniecības inventāra izgatavošanu, pielietojot elektriskos rokas instrumentus; * koka ēku montāžas un remontdarbus; * būvdetaļu (logi, durvis, kāpnes) izgatavošanu, remontēšanu un uzstādīšanu; * vispārizglītojošos priekšmetus, svešvalodu, uzņēmējdarbības pamatus, tehniska rasēšanu, datorprasmi.
  2. interneta ātrums varētu būt noteicošais lielums pingam tā kā vai nu samazini slotu skaitu serverim vai arī gādā ātrāku internetu!
  3. luudzu! cerams tu zinaasi ko ar to dariit viirus.txt
  4. ) 2. forumos var visu atrast, sliktakaja gadijuma mekle gugle tutus 3. tu neesi tik sapratigs lai lietotu linux, ej uz win un netaisi serveri tu to isteniba nemaz negribi jo tava serveri spele urlas 4. tu uzdosi parak daudz tizlus jautajumus par linux lai kads tev vispar gribetu atbildet vairaak par 12 gadiem tev nevareetu buut tavs IQ pieliidzinaams 0 ... vienkaarsi ja tev nav ko teikt tad nesaki neko, mazo pokemoninj !
  5. vins pat naw uzlicis shotcutu
  6. ja esi regjistreets šeit tad tur pameklee jo bija veel nesen!
  7. tajaa briiidii kad vins automaatiski sleedzas klaat serwerim ir jaaparaadaas konsolee ip
  8. saaksim ar to ka pie my games tew jaabuuut ''half life cstrike'' un tikai tad tu vari uztaisiiiit to serweri pievienojot cstrike pie my games tu droshvien aariii buuusi noraadiiijis taa atrashanaas vietu - hl.exe
×
×
  • Create New...